fredag den 4. november 2011

Ole Bornedals amerikanske gyser får ny dato

Ole Bornedals amerikanske gyserfilm THE POSSESSION - der før havde den fantastiske titel DIBBUK BOX - skulle have haft premiere i USA den 6. januar. Men nu har Lionsgate besluttet at flytte filmen til den 31. august. Forklaringen på dette skulle være, at Paramount har rykket THE DEVIL INSIDE fra den 24. februar til den 6. januar.

Jeg går ud fra, at den planlagte danske premiere på THE POSSESSION den 9. februar også bliver flyttet langt pokker i vold. Kilde: The Hollywood Reporter

4 kommentarer:

 1. lyder lidt som om de ik har de store forventninger til filmen....

  SvarSlet
 2. For pokker, hvor er POSSESSION da også bare en fuldstændig tåbelig og intetsigende titel. Det er titlen på en film, der ligger nederst i rodekassen af billige tilbud, og som man ikke engang gider læse bagsideteksten på, fordi den signalerer, at det er noget, man har set tusind gange før. DIBBUK BOX var til gengæld en genial titel, der positionerede filmen som noget spændende og nyt (uanset at den sikkert ikke er det). Producenten har virkeligt gjort i nælderne med titelskiftet.

  SvarSlet
 3. I agree the original title Dibbuk Box is a better title. I hope they change it back - they might.

  The reason for the big shift from January to August is brillant and will be understood in August 2012. You won't be disappointed.

  SvarSlet
 4. Pudsigt sammenfald med, at Christoffer Boe her den 17. november udsender sin nye film, "Beast", med en plakat, der kopierer plakaten fra Andrzej Zulawskis mesterværk "Possession" (1981).

  SvarSlet