søndag den 27. november 2011

WRONG TURN 4 kører ud på lejemarkedet

De seneste par film i WRONG TURN-serien har ikke fået den store udbredelse i Danmark. 2'eren kom først ud på leje-dvd, men dukkede vist nok senere op som salgs-dvd, mens 3'eren kun har været ude som leje-dvd. Begge kan dog købes hjem fra England med danske undertekster.

Nu kommer 4'eren, WRONG TURN 4: BLOODY BEGINNINGS, til at få lidt den samme skæbne. Den udkommer nemlig som leje-dvd fra SF Film den 21. februar. Jeg har selv lige bestilt den amerikanske dvd hjem, så der er altid en udvej...

5 kommentarer:

 1. Det er virkelig en helt, helt forfærdelig film! Den første 'Wrong Turn' i serien var fed og et cool throwback til den gamle måde at lave slasher-film på. Alle efterfølgerne er desværre bare blevet dårligere og dårligere og 4'eren her er simpelthen rædselsfuld.

  SvarSlet
 2. Tak for advarslen. Jeg har heller ikke de store forventninger efter den forfærdelige 3'er.

  SvarSlet
 3. Skulle der alligevel være interesserede købere (som kan vente), så kan leje-DVDerne som regel købes efter et stykke tid hos fx. Blockbuster eller den der DVD-butik i hjørnet på Hovedbanegården... Og priserne på disse er som regel lave...

  SvarSlet
 4. Købte den som brugt lejefilm i blockbuster på vesterbrogade 84, til 50 kr. sammen med den nye the thing, rogue river, sand sharks og så en film der hed choose med kevin pollak. Alt sammen for 200 kr. i det hele. Anbefalder at gå derind, de har et godt udvalg.

  SvarSlet