lørdag den 3. december 2011

Billig PROM NIGHT-box i TP Musik

Hos TP Musik kan man i øjeblikket få en box med de fire første PROM NIGHT-film. Boxen, der er udgivet af svenske Atlantic Film, koster en 50'er.

8 kommentarer:

 1. Tak for tippet! Jeg skrev engang en ret negativ anmeldelse af den første film til STAY SICK!, men hvordan er efterfølgerne, er de noget at skrive hjem om?

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk anmeldt dem alle (bortset fra originalen) her på bloggen. Remaket har også fået et par ord med på vejen. Læs mere her.

  SvarSlet
 3. Jeg havde 1'eren og 2'eren på VHS for år tilbage... synes at 2'eren var vanvittig underholdende med et par gode grin undervejs, så den ville jeg da gerne gense på et tidspunkt...

  Hvordan er kvaliteten af skiverne på denne udgivelse? der er nemlig også en boks ude i England...? gad vide om de er identiske...?

  SvarSlet
 4. Ved det ikke. Kan ikke umiddelbart finde en omtale/anmeldelse på svenske hjemmesider. På bagsiden af boxen står flere forskellige billedformater anført, men nogle af de amerikanske udgivelser er f.eks. også i fullscreen.

  Jeg ofrer under alle omstændigheder en 50'er på denne box engang i næste uge.

  SvarSlet
 5. Man må sige at prisen er helt okay...

  SvarSlet
 6. Tak for det gode tip! Jeg har nemlig kun den første film.

  SvarSlet
 7. Så har jeg købt boxen. Man får en nydelig æske med fire dvd'er i, så det er i hvert fald value for money. Om filmene kan jeg umiddelbart sige:

  1'eren. Hvor den tidligere danske dvd fra On Air Video var i letterbox, så får man her filmen i anamorphic widescreen. Billedkvaliteten er nogenlunde den samme - blød og lidt grumset/kornet.

  2'eren. Ligner en fullscreen-udgivelse. Er lidt bleg i farverne. Slet ikke så flot som den amerikanske dvd.

  3'eren: Fullscreen. Har et noget lysere billede end den amerikanske dvd (der så heller ikke er imponerende - den er også i fullscreen).

  4'eren: Fullscreen igen. Billedet er ikke så pænt, men det er det bestemt heller ikke på den amerikanske dvd.

  Meget tyder på, at man har brugt det samme grundmateriale som på de engelske dvd-udgivelser. Dem har jeg dog ikke, men der er det samme distributør-logo på og billedformaterne er vist identiske.

  Alt i alt. Ikke prangende, men heller ikke grotesk eledigt. Og så til en 50'er.

  SvarSlet
 8. Tak for info, Søren... det er bestemt værd at kigge efter denne boks lyder det til... ejer dog allerede den gamle dvd fra OnAir af den første, men mon ikke hvis jeg lige falder over boksen, at den ryger hjem til samlingen...

  SvarSlet