onsdag den 7. december 2011

Nazi-horror fra New Zealand

Det er ikke kun her i Danmark, at en forfatter som Michael Kamp kan finde på at skrive en historie fra 2. verdenskrig, der byder på et makabert mix af tyske soldater, hagekors og groteske, overnaturlige rædsler. Denne uendeligt mørke periode i menneskehedens historie fascinerer over hele verden, og et af de andre eksempler på dette kommer fra den anden side af jordkloden.

THE DEVIL'S ROCK er en newzealandsk gyser om to elitesoldater, der får til opgave at uskadeliggøre en tysk vagtpost i timerne op til D-dag. Her kommer de på sporet af et okkult eksperiment, som nazisterne håber kan være med til at vende krigen. Filmen udkommer på dvd i USA den 14. februar fra Entertainment One, skriver Fangoria. THE DEVIL'S ROCK er dog allerede ude på dvd i England. Anmeldelserne er på det jævne, men det kunne da være, at man skulle give den en chance.

1 kommentar:

  1. Nej, hvor cool... nu har jeg set nogle stykker af de sleazede nazisploation-film som bla. AWE har udsendt... så jeg ville gerne se noget mere horror-agtigt med nazi-symbolik... så denne ville jeg sikkert give en chance ved lejlighed...

    Takker for tippet!

    SvarSlet