onsdag den 21. december 2011

Nicolas Cage brøler på forsiden af FANGORIA

Jeg er vildt bagud med at læse FANGORIA for tiden, men derfor kan man stadig fryde sig over at få bladet hjem. Og prøv lige at se det vanvittige billede, der pryder nr. 310 (næste måneds nummer). Nu kan man diskutere om Nicolas Cage fortjener etiketten "Master of Horror", men det er så en anden snak.

5 kommentarer:

 1. Hold da op, glæder mig til at modtage det nummer. Jeg synes godt nok, det er sjældent, jeg får mit "månedlige" Fangoria ... Forsiden her er en del flottere end de forrige numre. Jeg har været virkelig træt af de der tegninger på forsiden. Det sidste nummer med Dracula-tegningen var virkelig styg. Jeg tror, jeg talte tolv forskellige skrifttyper på det cover.

  SvarSlet
 2. ENDELIGE kom de væk fra de grimme tegnede forsider - lad dem aldrig vende tilbage! Det er sådan her mit Fangoria skal se ud tak.

  SvarSlet
 3. Sørensen: Well fucking said!!! Det er nemlig PRÆCIS sådan Fango skal se ud...
  Ellers må jeg sige at jeg ser frem til at modtage dette nummer, dels er Cage en af mine favoritter, og dels er hende den kvindelige cenobit ikke sådan at kimse af...

  SvarSlet
 4. Der er ingen tvivl om, at de tegnede forsider tog overhånd, men måske har den nye redaktør ønsket at understrege, at bladet har ændret sig (i øvrigt til det bedre). Men FANGO skal helst ligne FANGO - og det gør denne forside.

  SvarSlet
 5. Har lige fået nr. 309, der bl.a. handler om David Cronenberg. Her har de rykket den tegnede "forside" om på bagsiden. Ser ud til at være den nye stil.

  SvarSlet