fredag den 16. december 2011

Tomie skræmmer på engelsk dvd og Blu-ray

Tilbage i februar bemærkede jeg, at endnu et kapitel i den japanske Tomie-serie var på vej, nemlig TOMIE: ANRIMITEDDO, der er instrueret af Noboru Iguchi. Den 23. januar udkommer den så på dvd og Blu-ray i England under den internationale titel, TOMIE UNLIMITED. Det er Bounty Films, der udgiver filmen.

5 kommentarer:

  1. Jens Erik Thomsenfredag, 16 december, 2011

    Jeg har aldrig set nogen af Tomie-filmene. Skal man begynde fra en ende af, eller kan de ses selvstændigt? Og hvilke(n) er bedst?

    SvarSlet
  2. Jeg var tæt på at påbegynde at se Tomie-serien, men jeg fik aldrig købt nogle af filmene hjem, så jeg vil nok stille samme spørgsmål som Jens Erik...

    SvarSlet
  3. Jeg har set de fire film, der kan fås i dvd-boxen fra Atlantic, nemlig TOMIE, TOMIE: REPLAY, TOMIE: RE-BIRTH og TOMIE: FINAL CHAPTER. Ingen af dem er særlig gode, men de to sidstnævnte kan lige gå an. Mht. rækkefølge, så er det vist bare en fordel at have set 1'eren - ellers virker de andre som forholdsvis selvstændige kapitler.

    SvarSlet
  4. Jens Erik Thomsenfredag, 16 december, 2011

    Kewl. Det er noteret. Tak. :-)

    SvarSlet
  5. Jeg købte et par af de første, da de først kom på dvd i downtown Kowloon og jeg husker dem heller ikke som overvældende gode.

    SvarSlet