torsdag den 9. februar 2012

Hammer vil lave Jack the Ripper-film

Der er virkelig ved at komme liv i Hammer Films. Et af de kommende projekter fra selskabet med det legendariske navn bliver GASLIGHT. Manuskriptet er skrevet af Ian Fried og historien handler om Jack the Ripper, der fra sin celle på et sindssygehospital i London hjælper Scotland Yard med at fange en seriemorder. Det lyder ret cool. Kilde: Dread Central

6 kommentarer:

 1. lyder da som noget man har set før??(ondskabens øjne)
  men fedt at de er startet op igen

  SvarSlet
 2. Læste et sted, at plottet lyder som FROM HELL møder THE SILENCE OF THE LAMBS ... men det er der heller ikke noget i vejen med.

  SvarSlet
 3. Måske er det en ny version af Patrick Hamiltons hyppigt filmatiserede gyserskuespil "Gas Light" fra 1938: http://www.imdb.com/title/tt0263371/movieconnections.

  SvarSlet
 4. Nyt om The Jack,er altid spænende!Men en titel som Gaslight,er taget fra anden gammel film.Lidt plat!
  From Hell er en god film,lad os se mere af den slags!
  Der findes jo mange terorier derude.
  Who was Jack........................?

  SvarSlet
 5. Nu lå byerne jo dengang hen i halvmørke kun oplyst af gaslys-gadelamperne, så jeg synes nu ikke, det gør noget at genbruge referencen. For en del år siden blev der også lavet et tegneserie-album med titlen "Gotham by Gaslight", som foregår i 1889 og som handler om, at Jack the Ripper kommer til Gotham (og ikke overraskende løber ind i en vis flagermusemand).

  SvarSlet
 6. Jeg er ikke den store Jack the Ripper-freak, men det er altid godt med nyt fra Hammer.

  SvarSlet