fredag den 24. februar 2012

Nye gys med posten

Jeg har ingen grund til at være utilfreds med mit postbud i denne uge.

14 kommentarer:

 1. Glæd dig til Aliens vs Zombies.

  Den er så ringe, at man sidder måbende og følger med :-D

  SvarSlet
 2. ...hehe, herligt billede og en skøn stak film - god fornøjelse :)

  SvarSlet
 3. Pieces og Grotesque er gode resten er dårlige b-film. Det burde du vide når du er sådan en stor gyser fan

  SvarSlet
 4. Årrrrh Jeg ELSKER slutningen på Grotesque!

  SvarSlet
 5. En anden ting - Hvor køber du film fra?

  SvarSlet
 6. Jeg modtog også "Patrick" fra CDON denne uge og ser frem til at få den set og hørt Goblin-soundtracket, der fulgte med på en separat CD.

  SvarSlet
 7. "Patrick" er meget stilfuld og vil være en nydelse for de fleste kendere af genren. Det er meget forståeligt, at Richard Franklin efter den blev udnævnt til den australske Hitchcock og bedt om at instruere "Psycho II".

  SvarSlet
 8. @Anonym: Jeg er stor nok gyserfan til at vide, at man skal se en masse bras for at kunne sætte pris på det gode ... og at jeg gerne vil se tingene selv i stedet for at andre skal bestemme for mig, at filmene er noget lort.

  @Michael: Den meste af det seneste er kommet fra CDON, fordi de har et godt tilbud på dvd'er fra Another World Entertainment, men ellers klarer jeg mig fint med leverancer fra Amazon og Planet Axel.

  SvarSlet
 9. Jeg er enig i at man selv skal se filmen for at kunne bedømme om det er et mesterværk eller makværk...- og jeg handler ligesom Søren også mest hos Amazon eller Planet Axel, med afstikker til Laserdisken eller Videonetto, hvis der kommer nye danske dvd'er ud som jeg skal have...(!)

  SvarSlet
 10. Du kan i hvert fald se frem til Spider Baby - en rigtig lille (u)hyggelig gyser. Tror også den skal have en tur i maskinen herhjemme igen snart

  SvarSlet
 11. Play.com er altså også et rigtig godt sted at finde billige horror-film. Også skal man aldrig kimse af Blockbuster's ex-leje hylder...

  SvarSlet
 12. Ja jeg har også selv god succes med at få fyldt de obligatoriske huller i min lille samling op med de brugte film man kan købe hos Blockbuster + jeg prøver at købe en del over dba, men der tror folk de kan få 25 kroner pr stk for deres film, fordi de en gang har givet 200 kroner for dem :S

  SvarSlet
 13. Køber aldrig selv brugte film, men går gerne på jagt på tilbudshylderne i Fona, Stereo Studio og TP Musik. Der plejer som regel at være noget spændende.

  SvarSlet
 14. Pieces = Super godt køb, Søren

  SvarSlet