onsdag den 7. marts 2012

AWE udgiver AMITYVILLE 3-D

Her på bloggen har jeg et ganske særligt forhold til AMITYVILLE-filmene, som jeg har anmeldt de fleste af. Mangler kun den nye, THE AMITYVILLE HAUNTING, der kom for ikke så længe siden. Et af de mere pudsige kapitler i serien er den underholdende AMITYVILLE 3-D fra 1983. Den kom til at hedde HELVEDESHUSET 3-D på dansk og er senest blevet udgivet på dvd herhjemme af Global Video/Scanbox. Til juni vender den tilbage på det danske dvd-marked, nemlig i en udgave fra Another World Entertainment, hvor man får 3-D-briller med i æsken. Cool.

5 kommentarer:

 1. Megasejt, at de udgiver den på dansk dvd med 3D-briller... håber de gør det med nogle af de andre 3D-gysere fra den tid.

  SvarSlet
 2. Hvor godt fungerer 3D effekten?
  Har filmen derhjemme, men uden 3D brillerne.

  SvarSlet
 3. Jeg er ikke imponeret over 3-D-effekten på den engelske dvd-udgave, jeg har. Så jeg hoppede hurtigt over til den "flade" udgave.

  SvarSlet
 4. Det var fandens! AMITYVILLE 3-D fra AWE med briller!! Det må jeg sige! Men ud over det spændende i udgivelsen i sig selv, så gir jeg dig ret, Søren. Jeg har også den engelske DVD og det er mere en interessant feature, end det er egentligt godt.

  SvarSlet
 5. Ok - Så gider jeg ikke prøve at få fremskaffet et sæt 3D briller.

  SvarSlet