lørdag den 10. marts 2012

Den komplette DARK SHADOWS-serie på dvd

Tim Burtons stort anlagte filmudgave af DARK SHADOWS-TV-serien nærmer sig stille og roligt. Hvis man skulle have lyst til at dykke ned i baggrunden for denne film og måske få et indtryk af, hvorfor hovedrolleindehaveren Johnny Depp er så vild med den, så vil det inden længe være muligt at købe hele den originale TV-serie på dvd. DARK SHADOWS blev skabt af den legendariske Dan Curtis og kørte som sæbeopera på den amerikanske TV-station ABC med premiere i 1966.

I modsætning til andre serier af denne type, der blev sendt i dagtimerne, så bød DARK SHADOWS på vampyrer, varulve, zombier og meget andet. Den mest populære figur i serien var vampyren Barnabas Collins. Hele 1225 episoder blev det til i løbet af fem år, og nu kan man altså købe rub og stub i en samlet pakke. Det er MPI, der den 8. maj udgiver DARK SHADOWS: THE COMPLETE ORIGINAL SERIES i USA - og det endda i en kiste-formet æske. Der skal selvfølgelig også noget ganske særligt til at rumme de 131 dvd'er, der er i boxen... øh, kisten.

Ud over de 1225 episoder får man en masse ekstramateriale og en 96 siders booklet. Vildt. Prisen er selvfølgelig også lidt i særklasse, nemlig 600 dollar. Har man lyst til at finde ud af, om DARK SHADOWS er værd at se, så udgiver MPI den 10. april dvd'erne FAN FAVORITES og THE BEST OF BARNABAS, der hver især indeholder ni af de mest populære episoder. Dem kan man få for bare 15 dollar stykket. Kilde: Dread Central

3 kommentarer:

  1. Der kom også en filmversion for længe siden, som er ude på dansk video, og den kortlivede remake-tv-serie kørte på TV3 i 90'erne. Barbara Steele var med.

    SvarSlet
  2. Har aldrig fået set den oprindelige serie. Der er lavet tre filmversioner: Biograffilmene "House of Dark Shadows" (1970), som er glimrende, og den kedsommelige "Night of Dark Shadows" (1971), samt tv-filmen "Dark Shadows" (2005), som jeg heller ikke har set. Jeg nød remake-serien fra 1991, især Lysette Anthony som troldkvinden Angelíque. Hvis jeg var vampyr med århundreder til rådighed, gik jeg gerne i gang med den oprindelige serie, men som almindelig dødelig er jeg tilbøjelig til at synes, livet er for kort til så lange serier. Men man kan selvfølgelig snyde og springe direkte frem til afsnit 211, hvor Barnabas Collins gør sin entré, så er der "kun" 1014 afsnit. Jeg ender nu nok med de to ni-episoders skiver.

    SvarSlet
  3. Jeg ser på nettet, at boksen allerede er udsolgt!!

    SvarSlet