mandag den 12. marts 2012

Fint gensyn med SCREAM 4

I går genså jeg Wes Cravens SCREAM 4. Min oplevelse af filmen er stort set den samme, som da jeg så den i biografen: En underholdende sag, der disker op med lidt for meget genbrug og som ikke er i nærheden af at være uhyggelig. Men underholdende er den godt nok. Det ender formentlig med at blive en af de film, jeg altid vil kunne sætte på, hvis jeg ikke lige kan finde på andet. Sådan har jeg det bl.a. også med CREEPSHOW og EVIL DEAD II. Der er bare nogle film, der har den kvalitet - eller hvad man nu skal kalde det.

2 kommentarer:

  1. Jeg ved godt, at man naturligvis ikke altid kan forklare den slags, men hvordan kan det være, at det er del 4, med al dens genbrug, som bliver den film, du tror, du vil vende tilbage til, og ikke den første film? Synes du ikke, den første er meget bedre? o_O

    SvarSlet
  2. Nu er SCREAM 4 den mest aktuelle af filmene - men reelt ville jeg kunne se hvilken som helst af dem når som helst. Men 1'eren er efter min mening en ret sej og seriøs film - og det kræver en særlig stemning ... og derfor tæller den ikke helt som noget, man bare kan sætte på som uforpligtende underholdning.

    SvarSlet