mandag den 5. marts 2012

NIGHT OF THE LIVING DEAD igen... igen... igen...

Jeg har ikke tal på hvor mange inkarnationer, der efterhånden findes af George A. Romeros klassiske NIGHT OF THE LIVING DEAD, men det er nogle stykker. En af disse er Jeff Broadstreets NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D fra 2006 med Sid Haig på rollelisten. Den har jeg aldrig set, og eftersom den i øjeblikket har en score på 3.4 ud af 10 på IMDb, så er jeg næppe gået glip af noget.

Filmen har dog tilsyneladende været succesfuld nok til, at Broadstreet også har fået lov til at lave en 2'er. Den hedder NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D: RE-ANIMATION, og her medvirker bl.a. Andrew Divoff og genre-veteranen Jeffrey Combs. Den kan man læse mere om på den officielle Facebook-side.

Another World Entertainment udgiver både NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D og NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D: RE-ANIMATION den 11. juni, mens de kommer fra svenske Njutafilms den 14. marts.

2 kommentarer:

  1. Da den oprindelige NotLD 3D udkom på Region 1 DVD i 2006, udmærkede den sig ved at være en af de få 3D film der fungerede nogenlunde på en TV skærm (med rød/blå briller, altså).
    Siden er der jo så sket en hel del på 3D TV fronten, og så er der altså ikke så meget at komme efter der... filmen er snotdum på samme måde som genindspilningen af Day of the Dead, men har ingenlunde den samme underholdsningsværdi! Bedste scene er den hvor Ben og Barbera skal liste sig fra huset de har gemt sig i, og over til Sid Haigs hus - de skal være meget stille, for ikke at tiltrække nogle zombier, men alligevel begynder Barbera at bebrejde Ben at han sælger hash, og det ender i et større skænderi mellem de to. Hvorfor hun lige får et anfald af moralske skrupler der, hvor det er så afgørende at de er helt stille, skal jeg ikke kunne sige, men jeg gætter på det handler om at filmskaberne ville sige noget om hashrygning og narkomisbrug (der er meget af førstnævnte i filmen), men det er sgu et malplaceret sted de har valgt!

    SvarSlet
  2. Uha, det lyder slet. Men den kan næppe være så ringe som DAY OF THE DEAD 2: CONTAGIUM ... eller?

    SvarSlet