tirsdag den 6. marts 2012

Rædslernes musikalske trio

I går var en interessant dag for alle fans af skrækmusik. I løbet af dagen blev hele tre horror-soundtracks nemlig annonceret fra tre forskellige pladeselskaber. Først på banen var Varèse Sarabande, der i deres serie med nyere scores, som de udgiver i små oplag, lancerede HOSTEL: PART III. Musikken er komponeret af den dygtige Frederik Wiedmann, der også leverede toner til RETURN TO HOUSE ON HAUNTED HILL og THE HILLS RUN RED. HOSTEL: PART III-cd'en udkommer i 1000 eksemplarer om godt to uger, men kan allerede nu forudbestilles. Det var i øvrigt Nathan Barr, der var komponist på de to første HOSTEL-film. Her kan man også få soundtracks fra Varèse Sarabande.
Senere i går meldte Film Score Monthly sig ind i kampen med lidt af en overraskelse. Nu er det altid spændende med musik af Bernard Herrmann, men der var nok ikke mange, der havde regnet med en officiel udgivelse af hans score til Larry Cohens kult-gyser IT'S ALIVE. Men nu er den her altså - og det i et oplag på 3000 eksemplarer.
Dagens sidste udgivelse sørgede Intrada for at servere sent i aftes. Det er Alan Silvestris musik til John McTiernans action-gyser PREDATOR. Det er lidt bizart, at dette soundtrack dukker op. Først udgav Varèse Sarabande en cd i et begrænset oplag, og siden kom Intrada med en anden limited edition. Begge udgivelser er komplet og aldeles udsolgt, men nu kan man altså købe soundtracket igen - efter sigende i det ultimative lydmix og med hvert eneste sekund musik fra filmen. Og denne gang er det en helt almindelig udgivelse, så den vil være tilgængelig i nogle år ud i fremtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar