lørdag den 24. marts 2012

Uha, pas på DJÄVULENS BARNVAKT

Tilbage i august skrev jeg, at William Friedkins THE GUARDIAN (eller DJÆVELENS BABYSITTER) var på vej i en engelsk dvd-udgave. Nu kan jeg se, at svenske Njutafilms sandelig også har den på programmet. Filmen udkommer hinsidan den 30. maj under titlen DJÄVULENS BARNVAKT.

5 kommentarer:

 1. Kan ved et hurtig kig på hjemmesiden se at mange af titlerne som Njutafilms udgiver, også udkommer fra AWE... måske også denne?? jeg har ihvertfald den engelske udgivelse, og vil gerne anbefale denne film til alle... virkelig en glimrende oplevelse...

  SvarSlet
 2. Jeg kunne selvfølgelig lige have spurgt AWE, men omvendt det også fair nok, at de publicerer nyheder i det tempo, der passer dem bedst. Njutafilms afslører så deres planlagte udgivelser længere ud i fremtiden og på den måde får man måske et indblik i nogle af de ting, som AWE også har på programmet.

  SvarSlet
 3. Ja, AWE og Njuta køber filmene sammen. Hvis der er nævnt undertekster på Njutas udgaver, er det en godt indikator, for at de også kommer fra AWE. Og ja, at AWE er for langsomme til at annoncere deres titler i forhold til Njuta, kan vi godt blive enige om, og det er noget, jeg har raset over på min blog utallige gange, hahaha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan lige se overskriften for mig: BLOG-SKRIBENT RASER: DET GÅR FOR LANGSOMT!

   Slet
 4. Hahaha. Åhh, dagens største grin. Good one, Søren. LMAO.

  SvarSlet