mandag den 16. april 2012

Skræk og Rædsel sætter farten ned

Faste læsere vil næppe have undgået at bemærke det lave aktivitetsniveau her på bloggen den seneste uges tid. Der har bare været så meget andet... I det hele taget er det blevet tid til at sætte farten lidt ned her på Skræk og Rædsel, da andre ting i mit liv kræver mere energi og fokus lige nu.

Bare rolig... jeg er ikke ved at lukke bloggen, og jeg vil stadig bruge en masse timer i selskab med denne vidunderlige genre (selv om jeg sjovt nok også har set tre westerns i sidste uge, men det er en helt andet historie). Jeg kommer bare ikke til at skrive så mange ord om horror i de kommende måneder. Der vil selvfølgelig stadig komme indlæg på, men jeg kan ikke forestille mig, at det bliver dagligt. Så klik endelig ind en gang imellem, hvis du holder af Skræk og Rædsel.

27 kommentarer:

 1. Tag du bare en pause....fortjent

  SvarSlet
 2. Der er jo heldigvis mange andre gyserblogs man kan følge i mellemtiden.

  Morten

  SvarSlet
 3. Velfortjent pause - jeg vil nu stadig kigge forbi med samme hyppighed :)

  SvarSlet
 4. ...øv. Men ja - et velfortjent pusterum. Og så er der jo heldigvis meget lækkert indhold, der er værd at vende tilbage til her på bloggen, bl.a. de fine top 10-lister og mange anmeldelser :)

  SvarSlet
 5. At der er mange andre blogs er ikke det samme, som at de er lige så gode (eller bare gode). Så jeg håber da, at du kan finde lidt tid til også at skrive her et par gange om ugen. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig. Desuden finder jeg det befriende, at Søren ikke tilhører den del af blogosfæren, som konstant spammer diverse fora med korte kopier-indsæt-indlæg (fra deres blog) ledsaget af dertilhørende links uden at bidrage med noget som helst til det pågældende forum - og uden at linke til det på deres blog.
   Søren har med Skræk og rædselbloggen i den grad fortjent sin store læserskare. Jeg er imponeret over, at han har kunnet holde dampen oppe gennem så lang tid og under ham naturligvis at sætte tempoet ned og holde lidt fri.

   Slet
 6. Der skal nok komme lidt på med ujævne mellemrum.

  SvarSlet
 7. Som Jack skriver... Har kigget på andre blogs, men ikke fundet nogen der er bare halvt så interessante som denne... Bortset fra Stacys "Final Girl", men hun har også skåret ned på antal indlæg pt... Anyway, du skal selvfølgelig gøre det der er rigtigt for dig, Søren...

  SvarSlet
 8. Svend Ploug Johansenonsdag, 18 april, 2012

  Yderst velfortjent og forståeligt med en pause efter flere års imponerende output. Godt gået!

  SvarSlet
 9. Hej Søren
  Skræk og Rædsel er min favorit Horror Blog.
  Kan du ikke tage en pause fra noget andet?
  familen?..."Wait a minute....Who am I here?"

  bedste hilsner Peterpeter

  SvarSlet
 10. Der er nu masser af mindst lige så gode blogs derude...

  KJ

  SvarSlet
 11. Mange tak for alle jeres kommentarer. Der skal nok komme et par indlæg på, når jeg lige har noget ... og som sagt er der slet ikke tale om, at jeg er ved at lukke ned.

  SvarSlet
 12. KJ: Det er naturligvis smag og behag, men jeg oplever langt de fleste blogs som fyldt med anmeldelser, til forskel fra denne, der er fyldt med nyheder... Desuden dækker den alle formater indenfor horror spektret, hvor mange af de andre er specialiseret på den ene eller anden måde...

  Men som sagt, det er smag og behag...

  SvarSlet
 13. Abra: jeg synes netop en af svaghederne ved denne blog er de mange indlæg om film, der selv ikke med den bedste vilje kan kaldes horror. Men selvfølgelig har du ret, smag og behag...
  KJ

  SvarSlet
 14. What, what, what??! It's all horror, dude!

  SvarSlet
 15. Jonas: Åh nej, så langt fra.
  KJ

  SvarSlet
 16. Jeg tror, vi er ude i noget definitions-palaver, der ikke er for almindelige hvide mennesker her. prøv at scrolle ned over bloggen, og du vil se John Carpenter, Freddys klo, Jason, den store Cthulhu og de nye populære mund-til-anus-film ... Kort sagt: Horror.

  SvarSlet
 17. KJ: Jeg er så absolut med Jonas her... Diskussionen om hvad der er horror og hvad Der ikke er horror har vi efterhånden haft et par gange... Jeg er ikke ude på at starte den op igen, men vil da gerne lige høre dit take på en definition, og gerne et par eksempler på hvad der så ikke er horror??? Jeg kan regne ud at jeg anser et bredere spektrum af film som horror end du gør, og det er fint, er bare nysgerrig..?

  SvarSlet
 18. Abra: To hurtige eksempler. Tony og Saw er ikke horror og bliver det ikke uanset hvor megen omtale de får her.
  KJ

  SvarSlet
 19. KJ: Der er jeg så lodret uenig, men det er fair nok, men du har selvfølgelig lov at mene hvad mener... Personligt synes jeg det er meget mere skræmmende at der findes mænd som Tony derude, end fx muligheden (however absurd) for at løbe ind i en zombie...

  SvarSlet
 20. Abra: Helt enig i at tanken om at møde Tony er mange gange mere skræmmende, men det gør jo ikke filmen til horror!!!
  KJ

  SvarSlet
 21. KJ: Hvilken genre befinder "Tony" og "Saw" sig så i? De er da ikke ligefrem krimier. Jeg tænker, at man på en horrorblog med rette kan skrive om grumme seriemorderfilm og kreativt perfide dødsfælder. Hvis du ikke synes, at film om seriemordere kan være horror, så er Motorsavsmassakren vel heller ikke horror eller ...? Jeg ved ikke, hvordan du - med dit system - skelner. Er det kun, når der er noget overnaturligt til stede, at det er horror? Men helt ærligt hvad får horroren også ud af denne snævre definition? En film som Roman Polanskis "The tenant", Villarongas "In a glass cage", ja, selv "Twin peaks" vil appellere til horrorfolket. Selvom horrormomentet måske kan afskrives som psykisk sygdom, hallucinationer etc. kan en dyster, gotisk eller bundmakaber stil gøre en film til et crossover-horrorværk, lad os holde fast i det.

  SvarSlet
 22. Tak, Jonas, jeg kunne ikke have sagt det bedre selv...

  SvarSlet
 23. Hold da op... Jeg skriver, at jeg vil sætte farten ned, og så går Skræk og Rædsels læsere ellers i gang med at diskutere horror-definitioner. Jeg vil ikke kaste mig vildt ind i diskutionen; jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har en bred interesse for genren og opfatter genren ganske bredt. TONY er lidt af det hele, mens jeg i den grad dømmer SAW indenfor banen. Men sådan kan vi blive ved.

  Bemærk i øvrigt hvor længe siden det er, at jeg har anmeldt en TWILIGHT-film her på bloggen. Men det kommer en dag! (FANGORIA anmelder dem også... sammen med SAW-filmene).

  SvarSlet
 24. Personligt er jeg ligeglad med, hvad andre kalder horror og ikke kalder horror: De andre tager alligevel fejl og jeg har ret - og så er den ikke længere. ^_^

  SvarSlet
 25. Jack: Tak, så fik vi lige sat skabet på plads... ;-)

  Søren: med vampyrer og varulve er TWILIGHT helt ok med mig, men det er nu ikke alt Fango skriver om som jeg vil kalde horror - fx TERMINATOR...

  SvarSlet