mandag den 2. april 2012

Skræmmende billig SAW-box

Hvis man endnu ikke har fået set SAW-serien, så kan man komme billigt i gang, hvis man shopper i en Stereo Studio- eller en TP Musik-butik. De har nemlig film nr. 1 til og med 6 i en dvd-box til 99,95 kroner. Og så kan man lægge film nr. 7 (SAW: THE FINAL CHAPTER) oven i indkøbskurven til bare 25,- kroner.

6 kommentarer:

 1. Havde filmene dog så bare været 125 kr værd.
  Morten

  SvarSlet
 2. Det er selvfølgelig en anden snak. Synes selv, at 1'eren, 2'eren og 6'eren er helt fine. Og har to gange i Fona oplevet, at en eller anden har købt hele serien på én gang, så jeg ville lige gøre opmærksom på dette tilbud.

  SvarSlet
 3. Synes bestemt de film har deres berettigelse! Man kan om ikke andet komme uden om at de har været vigtige for genren. Og er påfaldende enig med Søren i at 1,2 og 6 holder ganske godt - og at det ville være en smule meningsløst kun at have de tre :) Tror jeg skal et smut i SS hvis lejligheden byder sig!

  SvarSlet
 4. Vigtige for genren?! Hvilken genre? Og hvordan dog?
  Morten

  SvarSlet
 5. Mener også at man kan få den på Dvdoo's hjemmeside til en hundrede-mand...

  SvarSlet
 6. Det er trods alt den mest succesfulde horror-franchise nogensinde (i hvert fald når man ser på indtjening). Mange film er direkte SAW-kopier, så på den måde har de også haft en indflydelse. Og så er det usædvanligt med en serie, der årligt har budt på en sequel. Men derfor kan man jo godt hade SAW-filmene; det gør jeg så ikke.

  SvarSlet