søndag den 6. maj 2012

Lovecraft i min iPhone... og så alligevel ikke

I dag købte jeg CALL OF CTHULHU: THE WASTED LAND til min iPhone - et H.P. Lovecraft-inspireret spil, der foregår under første verdenskrig. Det lød ret cool og man vil jo gerne have lidt horror i sin smartphone. Men desværre viste spillet sig at være komplet håbløst, så jeg gav op og slettede det igen - og hentede i stedet CUT THE ROPE. Det er der ikke meget horror over, men det er til gengæld til at finde ud af - og så er det sjovt.

8 kommentarer:

 1. Det skulle ellers være rigtig godt? Det er jo et tur-baseret strategispil a la det gamle UFO:Enemy Unknown, hvis du kender det?

  SvarSlet
 2. Jeg kender ikke UFO: ENEMY UNKNOWN og er måske ikke til den slags spil, når det kommer til stykket. Blev i CALL OF CTHULHU: THE WASTED LAND forundret/frustreret over de manglende muligheder for at ændre layout og skriftstørrelse. Én ting er, at det nok ikke er et spil, der fungerer på en lille smartphone-skærm (kan læse i anmeldelser, at nogle endda klager over, at det i iPad-udgaven virker som om, at der ikke er plads nok på skærmen til alle de informationer, man skal holde styr på) - noget andet er, at man heller ikke kan ændre farver på tallene, der f.eks. angiver ens helbred. Og det er ikke smart når man, som jeg, er lettere farveblind.

  SvarSlet
 3. UFO: Enemy Unknown var et stemningsfyldt, spændende og sjovt spil fra 1994. Man skulle lede en gruppe soldater mod nogle aliens, som udøvede terror i ukendte land- og byområder. Det var turbaseret og kaldtes vist tactical squad combat.

  Jeg brugte al for meget af min gymnasietid på det og det varmede mit hjerte at se, at de ville lave noget lignende i en Lovecraft-setting, fordi den ikke er helt ulig UFO: Enemy Unknowns historie.

  Men selvfølgelig kommer det i sidste ende an på smag. UFO krævede en del omtanke, så det var ikke noget man lige spillede på 10 minutter. Måske egner det sig ikke til en mobil platform.

  SvarSlet
 4. Er der ikke snak om at der kommer et nyt UFO: Enemy Unknown? Hold da fast hvor var det bare et fedt game!

  SvarSlet
 5. Nogle af jer der kender til brætspillet Arkham Horror? Det bygger over Lovecrafts univers.

  SvarSlet
 6. Ikke mig, men jeg har skrevet lidt om computerspillet Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth inde på Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents.

  SvarSlet
 7. Sørensen: Jo, det gør der. Det kommer til PS3, XBox og PC: http://www.strategyinformer.com/ps3/xcomenemyunknown/

  Boye: Ja, jeg kender det. Har spillet det en enkelt gang. Det er ret sjovt og har en god stemning over sig. Desuden er det ret socialt at spille, da man spiller sammen mod spillet (ligesom i Ringenes Herre spillet). Det tager vist nok omkring fire timer at spille et spil.

  SvarSlet