tirsdag den 8. maj 2012

ROSEMARY'S BABY-musik på ny cd

Selv om Krzysztof (eller Christopher) Komedas musik til Roman Polanskis fænomenale filmatisering af Ira Levins ROSEMARY'S BABY flere gange er udkommet på cd, så har jeg faktisk aldrig fået købt et eksemplar. Men nu går den ikke længere. La-La Land Records har netop annonceret det, de selv kalder for en definitiv udgave. Den indeholder musikken fra det oprindelige soundtrack-album, det originale score (i mono), source-musik samt bonus tracks. Hertil kommer en omfattende booklet. Alt i alt får man 70 minutter at lytte til, så meget bedre bliver det nok ikke.

4 kommentarer:

 1. ...og så er mit eksemplar allerede sent fra USA. Cool.

  SvarSlet
  Svar
  1. ...den er selvfølgelig sendt, ikke sent.

   Slet
 2. Fantastisk blog med meget interessant og underholdende læsning. Jeg ville ønske, at der var oprettet en Google+ side i tilknytning til bloggen, så os der bruger denne platform, kunne blive orienteret om nyheder ad den vej.

  SvarSlet
 3. Mange tak for de rosende ord. Mht. sociale medier, så nøjes jeg indtil videre med Facebook-siden. Er ikke selv på Google+ og kan ikke helt overskue at hoppe på endnu en social platform (bruger LinkedIn til mine professionelle kontakter, så det kan hurtigt løbe op).

  SvarSlet