tirsdag den 12. juni 2012

LEGO bygger et hjemsøgt hus

Måske skulle man begynde at samle på LEGO. En af deres nye serier hedder Monster Fighters, hvor det vrimler med vampyrer, varulve og zombier. Der er allerede kommet flere æsker i serien, men i sensommeren suppleres der med et fantastisk flot hjemsøgt hus i tre etager. Wow. I denne herlige video fortæller designeren Adam om sin fascination for gamle skrækfilm og han tager os med på en rundtur i huset. Jeg ved faktisk ikke om Monster Fighters-æskerne også bliver solgt i Danmark, men ellers er det jo bare med at bestille hjem fra udlandet. Man skal dog være parat til at slippe et beløb på den smertefulde side af 1000 kroner for at få fingre i huset (prisen varierer alt efter hvor man køber det). Kilde: Dread Central

5 kommentarer:

 1. Fantastisk! Sådan et skal min knægt da have i julegave!

  SvarSlet
 2. Det skal så lige siges at det pt kun er udkommet i udlandet, og først kommer til Danmark til juli/september, hvis alt går vel.

  Huset kommer nok til at høre til LEGO Exclusive-kategorien, på grund af den dyre pris og designet (som er mere avanceret end andre sæt fra Monster Fighters-serien), hvilket også betyder at LEGO har tænkt på huset som et samleobjekt mere end legetøj (kan også forklare hvorfor der ikke er en eneste Monster Fighter med i dette sæt).

  Jeg mener jo selvfølgelig at det er alle pengene værd, men er man ikke enig kan jeg opfordre folk til at lede efter Vampyres Castle fra samme linje, der er et billigere alternativ, men også ganske lækkert. Er man generelt til Universals klassiske monstre kan jeg varmt anbefale hele linjen, der indeholder vampyrer, swamp monsters, Frankensteins monster-lignende udyr, varulve osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for detaljeret info. Herligt.

   Slet