mandag den 4. juni 2012

SCREAM som TV-serie? Hmmm... Er det en ide, du skriger af glæde over?

TVLine kan fortælle, at MTV arbejder på at udvikle en ugentlig TV-serie baseret på Wes Craven og Kevin Williamsons SCREAM-film. Nu er det ikke til at vide om de herrer får noget med projektet at gøre, og man leder åbenbart efter en manuskriptforfatter til pilotafsnittet. Hvad skal man sige til den ide? Tja, det kan måske blive meget godt - det kan også blive aldeles forfærdeligt.

Hvad synes du? Vil du gerne se en SCREAM-TV-serie? Eller er der andre gysere, der i højere grad fortjener at blive forvandlet til noget, man kan nyde én gang om ugen?

11 kommentarer:

 1. Nu er det jo umuligt at vide hvad folkene bag egentlig har tænkt, men umiddelbart er det ikke en ide jeg tænder vildt på... Når nu SCREAM er en Wes Craven ting kan man jo ikke lade være at tænke på FREDDY'S NIGHTMARES, og selv som mega Krueger fan er det svært at komme udenom at den ikke rigtig fungerede - eller det er måske bare mig???

  Lad mig istedet foreslå en serie med Candyman... Den kunne så køre herhjemme fredag aften under den danske titel FREDAGSSLIK...

  SvarSlet
 2. FREDAGSSLIK? Se, det er humor. Alternativt kunne den køre om lørdagen med titlen LØRDAGSSLIK (hjemme hos os fik vi slik om lørdagen, ikke om fredagen).

  Men seriøst... Jeg ved ikke helt hvilken film. der kunne egne sig til at blive konverteret til serie-format. Det nemmeste ville være at pege på en antologi-film som f.eks. CREEPSHOW, men det er næsten snyd.

  SvarSlet
 3. Hmm jeg tænker mere film som saw eller seven. Så kunne man lave en serie hvor dé er på jagt efter den samme morder i alle afsnit istedet for enkeltstående afsnit som intet har med hinanden at gøre. Fx ligesom Forbrydelsen.

  SvarSlet
 4. Skriger af glæde? Næh, skriger nærmere af rædsel! Uanset hvordan jeg vender idéen i mit hoved, så kan jeg ikke se at en TV serie baseret på Scream kan blive særligt interessant!

  Skulle jeg pege på en film der kunne overføres til TV, så ville det være George A. Romeros originale zombie-trilogi... men der er The Walking Dead jo allerede på banen, så for en gangs skyld er amerikansk TV på forkant med min smag!
  Gremlins kunne måske også være en interessant idé, og så kunne jeg få lyst til at foreslå Tremors, men der har jo allerede været en TV serie af ret suspekt kvalitet!

  SvarSlet
 5. Man kunne måske lave en AMITYVILLE-serie på sådan en EERIE, INDIANA-agtig måde.

  SvarSlet
 6. Michael: Fango er inde på at hver sæson kunne have en ny morder, det ville jo så blive som Forbrydelsen... Sådan tror jeg også jeg ville foretrække det... Men spørgsmålet er jo hvor mange Woodsboro beboere der egentlig er ude efter stakkels Sidney, og ikke mindst hvornår hun definitivt finder ud af at holde sig fra den forbandede by, hvor alle åbenbart hader hende...

  SvarSlet
 7. EERIE, INDIANA var iø en fed serie...

  SvarSlet
 8. @Abra Tror de skal droppe ideen med at ville slå hende ihjel hele tiden, hvis det skal blive en succes - men så ryger ideen selvfølgelig. Hvis jeg var dem ville jeg bare droppe det.

  SvarSlet
 9. Michael: Jeg Er enig i at det bedste nok ville være at droppe ideen... Men omvendt er jeg også bare nysgerrig efter hvad filen de tænker...

  SvarSlet
 10. Ja, EERIE, INDIANA var kanon! (den fås komplet på UK dvd). Mht. horrorfilm som TV-serie, så er EKSORCISTEN åbenbart på vej som TV-serie. Bestemt ikke noget undertegnede ser frem til med andet end hovedrysten.

  http://badassdigest.com/2012/05/24/the-exorcist-is-being-remade...-as-a-ten-hour-tv-series/

  SvarSlet
 11. Og der er jo iø også en serie om Hannibal Lecter på vej, med vores egen Mads Mikkelsen som Hannibal...

  SvarSlet