mandag den 18. juni 2012

THE WOMAN IN BLACK skal spøge endnu mere

Jeg har netop bestilt THE WOMAN IN BLACK, der er udkommet på dvd i England i dag. Hammer-studierne er allerede i gang med en sequel, THE WOMAN IN BLACK: ANGELS OF DEATH, men det er ikke sikkert, at det slutter her. Hammer-chefen Simon Oakes afslørede ved en screening af den første film forleden, at flere fortsættelser kan være i støbeskeen. "Plans are afoot", sagde han til Bleeding Cool.

4 kommentarer:

 1. Uhh denne film må jeg også eje.. jeg gik desværre glip af den i biografen, så den skal hjem til samlingen...

  Tjek iøvrigt også den kommende amerikanske film "Sinister" med bla. Ethan Hawke - den ser helt forrygende ud!

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også til at se THE WOMAN IN BLACK. Har også hørt godt om SINISTER-traileren, men lider jo lidt af trailer-fobi. Men den lyder spændende.

  SvarSlet
 3. Har ikke set den, men jeg fik, helt alvorligt ment, næsten hjertestop af traileren. Så den ryger nok hjem fra England i næste måned :)

  SvarSlet
 4. Det er bare mega-ærgerligt (og underligt), at der ikke er noget videoselskab, der endnu har set fidusen i at genudsende original-udgaven på DVD! (den nye film er jo en remake). Den er godt nok lavet til engelsk tv, men den er rigtig god. Den gamle dvd-udgave (kun udsendt en enkelt gang på kanadisk dvd + et par vhs-udgaver) går for høje summer på eBay.

  SvarSlet