fredag den 13. juli 2012

CREEPY forvandles til en film

Fire af de klassiske historier fra det ikoniske tegneserie-hæfte CREEPY skal nu forvandles til en antologi-film. Manden bag dette projekt er Chris Columbus og hans produktionsselskab 1492 Pictures. Columbus vil selv skrive og instruere en af episoderne. "I am thrilled to be immersed once again in the world of CREEPY and EERIE. They featured some of the most important comic book artists of the time and were incredibly influential in my desire to become a filmmaker. It is really exciting to have the opportunity to bring these unique tales to the screen and share them with today’s audiences", siger Columbus i en pressemeddelelse. En spændende nyhed, må man sige... Kilde: Deadline

5 kommentarer:

 1. Uha, det er spændende. De gamle Creepshow-film er nogle herlige film, så kunne de komme ind på noget af det samme, ville jeg blive lykkelig. Men med Chris Columbus bag kameraet er der så ikke risiko for, det bliver meget børnevenligt?

  SvarSlet
 2. Det er fint med mig, hvis filmen bliver lavet med et glimt i øjet. Rent markedsføringsmæssigt er det nok tricky at lancere en antologi-film, så jeg tror under alle omstændigheder, at man vil satse på at få en PG-rating i USA, så man kan nå et bredt publikum.

  SvarSlet
 3. Uh, en vigtig del af mine ungdomsår spøger dér! Han har bare at lave en fremragende film, har han! Det bliver spændende at se, om den danske distributør vil kalde filmen for "Creepy" eller "Gru"!

  SvarSlet
 4. Tja, Nicolas, traditioner har jo trænge kår i Danmark (bortset fra den kommercielle jul), så mon ikke vi skal satse på, at det bliver "Creepy". :/

  SvarSlet
 5. Nu ved vi endnu ikke om filmen alene kommer til at hedde CREEPY eller f.eks. CREEPY: THE MOVIE eller noget helt andet i en evt. undertitel. Det ville være herligt, hvis den her i landet kom til at hedde GRU og værtens navn blev oversat som Fætter Maddike.

  SvarSlet