tirsdag den 24. juli 2012

Endnu mere WOLFEN-musik

Intrada har tidligere udgivet James Horners musik fra Michael Wadleighs WOLFEN, men man må sige, at de gøre arbejdet færdigt. Nu har selskabet nemlig også udgivet Craig Safans score til filmen. Safan blev hyret først, og havde komponeret og indspillet alt, før filmen røg ind i nogle problemer, hvor bl.a. instruktøren blev fjernet fra projektet. Ved samme lejlighed smed man Safans musik ud. Men nu er den her altså i en udgave, der er nem at få fat i (scoret har tidligere været givet på en promo-cd).

4 kommentarer:

 1. Hvad er folks (her mener jeg alle der læser denne blog) mening om WOLFEN? Jeg så den for mange år siden, lige efter, at have set AN AMERICAN WEREWOLF IN LONDON og THE HOWLING og regnede med at skulle se noget der matchede, så jeg var dengang utroligt skuffet over filmen... men måske var den et gensyn værd!

  SvarSlet
 2. Jeg er meget glad for WOLFEN. Den har en speciel stemning, der gør den til en usædvanlig - men god - oplevelse. Men den er netop ikke en actionpræget varulve-gyser med en tornado af special effects - den er et helt andet monster. Husker i øvrigt også Whitley Striebers bog, som filmen er baseret på, som virkelig god.

  SvarSlet
 3. "Wolfen" er en begavet, original og dybt fascinerende film, som jeg aldrig bliver træt af at gense. Whitley Striebers forlæg er desuden den mest uhyggelige roman, jeg nogensinde har læst. De to værker er ganske forskellige. Ingen af dem handler om varulve, selvom filmen placerede sig midt en bølge af varulvefilm.

  SvarSlet
 4. Jamen, så ligger der jo nok og lurer et gensyn med WOLFEN ude i fremtiden... tak!

  SvarSlet