fredag den 13. juli 2012

Få BASKET CASE i en box

Jeg holder meget af box-udgivelser, hvor man får alle eller de fleste film i en horror-serie på én gang. Her er en box, der nok er værd at glæde sig til. Det er Frank Henenlotters BASKET CASE-trilogi, der udkommer den 22. oktober fra engelske Second Sight Films - og det både på dvd og Blu-ray. Sejt, siger jeg bare.

6 kommentarer:

 1. Supercool ... det bliver spændende at se dem på Blu-ray, jeg har kun den første på en amerikansk dvd fra Something Weird.. så det kunne være en herlig collection at tilføje i samlingen...!

  SvarSlet
 2. Justin Timberlake bør lave en "Freak in a Box" video.

  SvarSlet
 3. Flot boks - kunne se godt ud på en T-shirt!
  Er BASKET CASE 3 lige så ringe som 2'eren? Hvis den er, så springer jeg nok over denne udgivelse!

  SvarSlet
 4. Jan: Den er desværre meget værre end toeren. Det er kun etteren der er værd at se. Med Henenlotters ellers imponerende bagkatolog, er det meget svært at forstå, hvad de to sequels til Basket Case skulle til for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det... så holder jeg mig nok til min amerikanske DVD-udgave! Har aldrig været den store fan af BASKET CASE, men den kodefri amerikanske DVD vinder på sit ekstramatriale, hvor den ellers noget sky Henenlotter fremstår som et helt igennem charmerende menneske, ikke mindst på kommentarsporet!
   Og svaret på hvorfor der blev lavet to forsættelser er nok det klassiske svar i filmbranchen: PENGE!

   Slet
 5. Jeg har kun set 1'eren, så jeg snupper denne box, uanset kvaliteten af de to sidste film.

  SvarSlet