fredag den 6. juli 2012

Se et haj-gys på bestilling i en amerikansk biograf

Ville det ikke være fantastisk, hvis du selv kunne bestemme hvilke film, der blev vist i din lokale biograf? Det lyder som ren science fiction, men det er stille og roligt ved at blive virkelighed i USA. Tugg er en tjeneste, hvor man kan gå ind og vælge en film, man gerne vil se. Så finder man en biograf i nærheden, der er med i ordningen, og booker en ledig sal på et ledigt tidspunkt. Derefter gælder det om at sprede budskabet om den kommende visning af filmen via sit netværk. Når mange nok har sagt ja tak til, at de gerne vil købe en billet, så bliver visningen en realitet.

Lidt vildt, men det virker som en oplagt ide i denne digitale tidsalder - og tænk hvis man kunne booke en gyser i den lokale biograf og så opfordre f.eks. Skræk og Rædsels læsere til at købe en billet. Wow! En af de gysere, der vil kunne bestilles via Tugg, er den australske BAIT. Den handler om en haj, der hærger et oversvømmet indkøbscenter efter en tsunami. Herhjemme bliver det nok en dvd-oplevelse, men sådan er det ikke nødvendigvis i USA; takket være Tugg. Kilde: Bloody Disgusting

4 kommentarer:

 1. ...cool koncept - det må da uden tvivl komme til DK - og når det gør, så står den på skrækfilm...!

  SvarSlet
 2. Interessant idé, om end det nok kun bliver de store byer der kommer til at nyde godt af det! Smalle film har ikke meget albuerum herude i provinsen!
  Men hvis man var nogle stykker der ville starte en slags filmklub, der så gyser- og exploitationfilm, så kunne det måske fungere!

  SvarSlet
 3. Hvis det bliver en mulighed i DK er det en oplagt mulighed for at samle vennerne og se Reptilicus på det store lærred!

  SvarSlet
 4. Det ser ud som om, at Tugg indtil videre er startet i de større byer, men det interessante er, at de åbenbart satser på mere smalle film. Der synes ikke at være et fast antal mennesker, der skal melde sig til, før en forestilling bliver til noget - det afhænger vist af salens størrelse. Jeg har set 50 som det magiske tal på flere af de bestilte events.

  SvarSlet