fredag den 20. juli 2012

THE VAMPIRE DIARIES slår både TWILIGHT og TRUE BLOOD

Da jeg i går kiggede igennem de søgeord, der har ledt folk på sporet af Skræk og Rædsel, kunne jeg ikke undgå at lægge mærke til, hvor mange af dem, der handlede om THE VAMPIRE DIARIES. Det er helt utroligt som dette fænomen har bidt sig fast. Nu har jeg gransket tallene lidt mere og selv om man næppe kan lave statistik på den måde, så tyder meget på, at THE VAMPIRE DIARIES nyder større interesse end TWILIGHT og TRUE BLOOD.

Siden 1. januar har bloggen kun fået 265 besøg, hvor søgeordene har indeholdt "TWILIGHT". Her kan det måske give mening også at kigge på de enkelte titler i den serie, men det ændrer ikke så meget ved resultatet. "BREAKING DAWN" har f.eks. kun givet 74 besøg. TRUE BLOOD rykker til gengæld noget mere. Her er det blevet til 1464 besøg (søgeordene "Charlaine Harris" har i sig selv givet 48 besøg).

Men THE VAMPIRE DIARIES er i en liga for sig. 2809 besøg er det blevet til. Nu tror jeg ikke, at dette er udtryk for en voldsom interesse for vampyrer, men det siger nok mere om denne series styrke som et fænomen, mange kan relatere sig til. Som sagt er dette mere strøtanker end hardcore statistik, hvor man f.eks. også skal tage højde for, at det er meget længe siden, jeg har skrevet om TWILIGHT her på bloggen. Men det er da lidt sjov, synes jeg...

28 kommentarer:

 1. Ved du hvornår der kommer The Vampire Diaries? Altså sæson 4? Jeg troede, at det kom i morgen, men det gør det vidst ikke? SÅ, ved du hvornår det kommer? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sæson 4 har først premiere i USA til efteråret, så du må væbne dig med tålmodighed før de nye afsnit kommer på en dansk TV-skærm.

   Slet
 2. De søgeord-facts er sgu mere skræmmende end serien...

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke for alvor tjekket THE VAMPIRE DIARIES ud endnu, men skal nok komme til det en dag. Synes dog at det er lidt underligt/spooky/mærkværdigt, at seriens fans har en ide om, at der findes et hav af afsnit, der ikke er blevet sendt endnu - også selv om disse rent faktisk ikke er blevet indspillet.

  SvarSlet
 4. Hvornår udkommer the vampire diaries sæson 3 på dvd i danmark?

  SvarSlet
 5. Den engelske dvd-box, der er udkommet i dag, skulle have danske undertekster. Ellers har jeg en dato fra CDON.COM, der siger den 5. september, men om det betyder, at den også går til salg samme dag i de danske butikker, er jeg ikke helt sikker på. Lovefilm.dk siger den 12. september, så det er ikke helt let.

  SvarSlet
 6. Hvornår kommer The vampire diaries sæson 4 i fjernsynet?
  og hvad kanal?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan se det på tv show 7, det hele er på engelsk ingen undertekster men det kræver at man er god til engelsk.

   Slet
 7. Det eneste, der ligger helt fast, er, at sæson 4 starter den 11. oktober i USA på kanalen CW. Der er ingen info om, hvornår den kommer i Danmark, men det er formentlig TV3, der vil sende serien.

  SvarSlet
 8. Ved du om der kommer the vampire diaires sæson 5?
  og hvornår kommer den?

  SvarSlet
 9. Skal vi ikke lige lade dem blive færdige med sæson 4 først?

  SvarSlet
 10. Det jeg spurgte om var bare om du vidste om der kom en sæson 5?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fair nok. Jeg ved det faktisk ikke. TV-kanalen CW har indtil videre kun fornyet serien med én sæson af gangen, så det bliver nok især seertallene på den kommende fjerde sæson, der afgør THE VAMPIRE DIARIES' videre skæbne. De amerikanske seertal har i øvrigt været faldende over de tre sæsoner.

   Sæson 2 blev fornyet i februar 2010 og havde premiere i september 2010. Sæson 3 blev fornyet i april 2011 og havde premiere i september 2011 og sæson 4 blev fornyet i maj i år og får premiere til oktober. Så hvis CW følger den samme rytme, så skal vi i hvert fald om på den anden side af nytår for at få et svar på, om der også kommer en sæson 5.

   Slet
 11. Ok så i siger at the vampire diaries 4, kom ud i USA's tv. Men ved i så cirka hvor lang tid der går/ plejer at gå før den kommer til Danmark.

  SvarSlet
 12. Hvis du læser inde på diverse THE VAMPIRE DIARIES-fora og message boards, så finder du uden tvivl links til, hvor man kan se de nye afsnit mere eller mindre (men især mere) ulovligt på nettet på nettet. Hvornår TV3 evt. kan finde på at sende den, ved ingen, men ellers dukker hele sæsonen formentlig op på dvd og Blu-ray engang i august/september næste år.

  SvarSlet
 13. ved i hvornår sæson fire kommer til salg i butikkerne i danmark?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den eneste dato, jeg har på sæson 4, er den 26. august, hvor den udkommer i England. De tre første sæsoner er blevet udgivet med danske undertekster i England, men det for tidligt at sige om det også gælder sæson 4. Hvornår den evt. kommer i de danske butikker, ved jeg ikke endnu, men det er under alle omstændigheder efter sommerferien.

   Slet
 14. Ved du hvor mange afsnit der kommer i sæson 4?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor de tre første sæsoner byder på 22 afsnit, så skulle der være 23 afsnit i sæson 4.

   Slet
 15. Kommer der en sæson 5?

  SvarSlet
 16. hvorfor kan man så, hvis man vil ulovligt se, kun finde 12 afsnit i sæson 4?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi sæson 4 i øjeblikket kører i USA, hvor det seneste afsnit har været nr. 13, der blev sendt i torsdags. Så det er hverken lovligt eller ulovligt muligt at få fat i episoder, der ikke er blevet sendt endnu.

   Slet
 17. hvornår vides det om sæson 5 bliver sendt ca? og vil du skrive det her inde når du ved det?

  SvarSlet
  Svar
  1. TV-stationen, der sender THE VAMPIRE DIARIES i USA, har annonceret de nye sæsoner senere og senere på året, så det er umuligt at vide, hvornår de går ud med besked om, hvorvidt sæson 5 bliver til noget eller ej. Men jeg skal nok holde øje med det.

   Slet
 18. Hvor når udkommer the vampie diaries sæsong 4 på dvd i danmark

  SvarSlet
 19. Hvornår udkommer the vampie diaries 4 på dvd i danmar?

  SvarSlet
  Svar
  1. Læs mit svar længere oppe på denne side.

   Slet