fredag den 13. juli 2012

Ups, så blev det fredag den 13.

Så nåede vi endnu engang til en af de mest uhyggelige dage i kalenderen, nemlig fredag den 13. Jeg har ikke selv de store ritualer forbundet med denne dag, men jeg ved, at mange skrækfans gør lidt ekstra ud af at få set en gyser eller to, når det er fredag den 13. Og skulle du finde på at gå en tur i skoven i dag, så er det nok en god ide at holde sig på afstand af skumle mænd med ishockey-masker og macheter.

5 kommentarer:

 1. Jeg fejrede fredagen med at se MY BLOODY VALENTINE (originaludgaven), som jeg ikke havde set før. Det er naturligvis en helt forkert film at smække på. Den foregår som bekendt lørdag d.14! LOL. (den var iø kanon og jeg kan kun anbetale den!).

  SvarSlet
  Svar
  1. MY BLOODY VALENTINE er nemlig vildt fed!

   Slet
 2. My Bloody Valentine er en fantastisk film... men jeg går udfra at det er den amerikanske dvd du har set, Jack? - den udkom jo i en special edition, hvor man havde mulighed for at se mordene i deres oprindelige gory splendor! den danske dvd er klippet ad h. til...

  Jeg ved dog ikke med en eventuel VHS-udgivelse?

  Og synes faktisk også at remaket var hæderligt... utrolig nok...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Mallrat, det var den amk. udgave, som jeg så. Jeg sad bagefter og så lidt af biograf-versionen og selvom den grangiveligt er ganske glimrende, så er det bestemt den blodige udgave, man skal se! For en gangs skyld ville jeg gerne have haft et instruktørkommentarspor gennem hele filmen. Jeg har ikke set remaken (men den ligger i bunken, LOL).

   Slet
 3. Jeg fejrede fredag den 13. med en midnatsmesse i Gethsemane Kirke på Vesterbro, hvor Husets Biograf som særarrangement viste George Romeros "Night of the Living Dead" på 16mm. Der var 150 tilskuere, så kirken var propfuld; det sker vist sjældent.

  http://www.facebook.com/events/255359257910843/

  SvarSlet