tirsdag den 7. august 2012

Dagens rygte fra Hollywood: Mere SAW på vej

Der er mange rygter, spekulationer og gætterier i filmbranchen - og meget af det har ikke hold i virkeligheden. Dagens rygte er, at Lionsgate overvejer at lave endnu en SAW-film, hvilket kilder har fortalt Bloody Disgusting. Hmm... det lyder faktisk som et af de mere troværdige rygter. Selv om det ikke er alle kapitler i serien, der har klaret sig lige godt, så har filmene samlet set omsat for et imponerende milliard-beløb - og hvilket filmselskab kan i disse tider ikke føle sig fristet til at score flere penge?

Intet er officielt endnu, og det vides heller ikke om Lionsgate kunne forestille sig at lave et reboot af serien eller om det er SAW 8, der måske er i støbeskeen. Der er under alle omstændigheder en etableret fan-skare, der utvivlsomt vil glæde sig til at se endnu mere til Jigsaws makabre fælder. Men om det er nok til, at Lionsgate vil give grønt lys til endnu en film, er uvist.

Hvad siger du? Er du klar til endnu en omgang SAW?

9 kommentarer:

 1. Der må vel også snart være et remake på vej, haha.

  SvarSlet
 2. Man kunne lave så meget andet, end blot endnu en halvdårlig SAW-film.

  SvarSlet
 3. Det lyder som et desperat forsøg på at få nogle penge i firmakassen. Måske de gør som Dimension gjorde med HELLRAISER: Revelations, og laver en ultra-billig shot-on-video film direkte til DVD/Blu-ray markedet?

  Jeg er ihvert fald ikke klar på mere SAW. Synes de to første film i serien er gode film, men derefter blev det noget rodet og billigt sjusk.
  De skulle hellere gå efter de undergrundsinstruktører og independent instruktører der er rundt omkring i verden, som har nye og originale historier at fortælle. Men det giver selvfølgelig ikke så mange penge i kassen...i første omgang.

  SvarSlet
 4. Jeg har læst at man lavede HELLRAISER: Revelations for ikke at miste rettighederne til franchisen. Ikke at det er en undskyldning for at lave noget SÅ ringe, men alligevel...

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke meget tiltro til en ny Saw-film... har faktisk kun fået de første 2 af dem at se, men allerede der var jeg ved at kede mig...så en 8'er vil jeg også gå helt udenom...også selvom det bliver et remake/reboot...

  SvarSlet
 6. Det måtte jo komme... SAW er blevet 2000er genrationens FRIDAY THE 13TH! Det bliver nok en prequel, for det er der jo ingen der har prøvet før...

  SvarSlet
 7. Der burde vel iofs også snart komme en tv-serie.^_^

  SvarSlet
 8. Jeg ka' li' fire ud af de syv SAW-film, så rent statistisk burde jeg mene, at endnu en film er en OK ide. Men de tre, jeg ikke ka' li', er godt nok sløje, så alt kan ske. Hvis det bliver til noget, må vi håbe, at filmselskabet tager sig sammen og får skrevet et godt manuskript.

  SvarSlet