fredag den 31. august 2012

En hel bunke Leatherface-fjæs

Der var nok ikke mange, der tilbage i 1974 havde forestillet sig, at Tobe Hoopers lille film om en vanvittig kannibalfamilie fra Texas skulle kaste seks sequels, prequels og remakes af sig. Men nu kommer altså nr. 7 i "serien", nemlig THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 3D, der får amerikansk premiere den 4. januar. Her er en særdeles makaber plakat for filmen, der er en direkte fortsættelse til THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE:

Nu synes jeg, at plakaten er lidt af en rodebunke (eller hovedbunke, om man vil), men det tyder da på, at filmen vil levere varen i den mere splattede afdeling. Og MPAA har da også disket op med en R-rating for "strong, grisly violence and language throughout".

John Luessenhop har instrueret filmen, der på plakaten bare hedder TEXAS CHAINSAW 3D, så det er lidt uklart, hvad den endelige titel bliver. 3D-delen af titlen giver jo ingen mening, når filmen til sin tid kommer ud i en 2D-udgave på dvd. Men nu har Hollywood flere gange bevist, at de er ret kolde overfor at genbruge titler til sequels - også selv om det ikke giver mening for andre end dem selv (et aktuelt eksempel er den nye THE THING-prequel). Kilde: Dread Central

Ingen kommentarer: