tirsdag den 28. august 2012

I dag er en THE WALKING DEAD-dag

I dag sker det endelig. Anden sæson af zombie-TV-serien THE WALKING DEAD udkommer på dvd og Blu-ray her i Danmark. Det er SF Film, der udgiver boxsættet, der omfatter 13 afsnit samt diverse ekstramateriale. Uanset om man er til dvd eller Blu-ray, så er den vejledende udsalgspris den samme, nemlig 299,95 kr. Svenskerne må lige vente til i morgen, før de kan købe sæson 2. Hinsidan udkommer til gengæld også et dvd- og Blu-ray-boxsæt med sæson 1 og 2 samlet.

7 kommentarer:

 1. Har du fået set 2. sæson, Søren...? Jeg har selv lige haft den igennem afspilleren og er positivt overrasket over det niveau, der holdes. Både intenst drama og herlig zombie-snask :)

  SvarSlet
 2. Nix. Skal lige have den købt... og er optaget af andre projekter lige nu, så den kommer til at vente lidt. Men jeg glæder mig til at se den.

  SvarSlet
 3. Ok - du kan bestemt godt glæde dig :) Har lige anmeldt 2. sæson på min blog, hvis interesseret - og jeg er bestemt fortrøstningsfuld i forhold til en 3. sæson...! Men nu er jeg også tosset med zombier: http://blog.mtv.dk/movies/2012/08/28/zombie-serie-er-fortsat-dodgod-underholdning/

  SvarSlet
 4. Uha, der er vist en lettere forsinket fødselsdagsgave til mig selv i vente her... bare synd jeg er på ferie de næste 14 dage, og ikke har taget Blu-ray afspilleren med mig! Men købes skal den sgu'!

  SvarSlet
 5. Jeg syntes at sæson 2 var helt forfærdelig langtrukken. Serien er gået fra at være en afbalanceret zombie-serie til fullblown familiedrama. Så hjælper det heller ikke at der bliver overspillet på det groveste. Intet moment eller fremdrift og skyd bare en lang pil efter zombie-action, der er flere krokodilletårer end der er headshots.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tegneserien har også haft en tendens til at ligne sæbeopera i perioder, men det har så været med til at gøre zombiescenerne det mere spændende! Jeg er mest spændt på at se om de kan holde standarten efter Frank Darabonts exit...

   Slet
  2. Historiefortællingen er meget bedre i tegneserien, og så bliver den heldigvis heller ikke plaget af dårligt og overspændt skuespil.

   Slet