lørdag den 11. august 2012

Uhyggelige ting med posten

Postbuddet har været forbi flere gange i ugens løb og det har givet et par uhyggelige ting til samlingen. Jeg har købt Hammer-filmen THE TWO FACES OF DR. JEKYLL i en tysk dvd-udgave samt Buddy Giovinazzos grumme og modbydelige COMBAT SHOCK, der netop er udkommet på en dobbelt-dvd fra engelske Arrow Video. Og så er det blevet til et enkelt soundtrack, nemlig THE FLY/RETURN OF THE FLY af Bert Shefter og Paul Sawtell.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes at de indledende scener i "Combat Shock", hvor det skal forestille at være Vietnam er så gennemførte dårlig lavet, men den tager godnok hævn sidenhen i brutalitet... en meget stærk film!
  Jeg ejer filmen på en amerikansk 2-disk special edition-dvd, så vidt jeg altså lige husker! - men jo det er en meget grum film...

  SvarSlet
 2. Det er mange år siden, jeg har set den, så det skal blive godt med et gensyn. Den amerikanske dobbelt-dvd er vist meget lig den nye fra Arrow, når det gælder udbuddet af ekstramateriale. Og bemærk, at jeg har vendt coveret, så det er den gamle forside, man ser. Selv om de nytegnede forsider fra Arrow er cool, så vil jeg helst have de oprindelige.

  SvarSlet
 3. Fantastisk Trailer!
  http://www.youtube.com/watch?v=ZTH6ntY9IaE

  SvarSlet
 4. Jeg har dobbelt-dvd'en af 'Combat Shock' på vej fra Arrow. Arrow's udgivelser kommer næsten alle reversible sleeve, så man kan sagtens få den originale art-work på forsiden af sine DVD'er :)

  SvarSlet
 5. Arrow Video gør i det hele taget et fantastisk stykke arbejde med deres udgivelser... jeg overvejer at købe deres Argento og Fulci blu-ray-udgivelser, men jeg ved jo også at det er UK, og at man skal være lidt varsom med at købe hjem - men tror også at Arrow Video gør meget for at udgivelserne skal være uncut...

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ingen tvivl om, at Arrow Video udgiver fede ting - og jeg tror i det store hele, at deres udgivelser er uncut. Der er dog kritiske røster om den tekniske kvalitet, hvilket fremgår af en kommentar til dette indlæg.

   Slet