mandag den 20. august 2012

Vampyrer fra morgenstunden på P3

I morges var jeg et smut forbi DR Byen, hvor jeg var inviteret til at være gæst i 'P3 SommerMorgen'. Emnet var vampyrer og værterne Sara Bro og Joachim Brandt-Møller spurgte ind til vampyr-myter, hvorfor vampyrer er så populære lige nu og hvilke film og serier, man skal kaste sig over.

Det var sjovt at være med, selv om det jo går hu-hej-vilde-dyr, når man er i radioen. I dagens anledning havde jeg taget en Dracula-T-shirt på, men den kunne lytterne selvfølgelig ikke se. Da det er et sommerprogram, tror jeg ikke, at det bliver podcastet, men du kan se lidt mere her.

Læs også...
10 vampyrfilm, du skal se, hvis du er vild med TWILIGHT

8 kommentarer:

 1. Fedt, smider du ikke et link til udsendelsen? :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har smidt et link ind, men som sagt tror jeg ikke, at programmet bliver podcastet.

  SvarSlet
 3. Argh!

  Jeg plejer næsten altid at høre P3 om morgenen, men af mærkværdige grunde stod den på en anden kanal i dag... damn!

  Lyder ellers virkelig spændende, og kan godt lide sætningen "Kulørt som en håndgranat i en malerforretning"!!!

  Godt gået, Søren...

  SvarSlet
 4. Jeg fandt det: http://www.dr.dk/radio/player/#psdb/p3-sommermorgen-36 (starter ca. 02:33:00). Supergodt interview :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har netop hørt det (tak til Mathias for linket!), og jeg gir Mathias ret; Kanon interview! Og hatten af for, at du har gidet se og sætte dig ind i teen-vampyr-serierne! Du er åbenbart en mere modig mand end jeg. LOL.

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres kommentarer. Jeg har lige genhørt indslaget og er yderst tilfreds. Håber at det faktuelle holdt og at lytterne fik noget ud af det.

  SvarSlet