lørdag den 22. september 2012

Blodig Weekend nærmer sig

Fra på torsdag brager horrorfilm-festivalen Blodig Weekend løs i Cinemateket og Husets Biograf i København. Arbejde og andre forpligtelser sætter en grænse for hvor meget af det, jeg kan nå at deltage i, men et par af aftenerne kan jeg da nå derind. Det bliver bl.a. på fredag, hvor jeg skal se GRABBERS og DÈMONI. Billetterne er købt.

Hvad skal du se?

10 kommentarer:

 1. Skal se nul og niks. Intet af det på programmet interesserer mig.

  John D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad skulle de så have vist?

   Slet
  2. Evt. nogle rigtige gyserfilm, præget af fascinerende, veludførte idéer af den slags, der pirrer og udfordrer sindet, frem for de mange konventionelle zombie-/found footage-/remake-/etc.-metervarer.

   Slet
  3. Det må blive en anden gang. Glæder mig til at se de film, jeg kan nå.

   Slet
  4. ”De mange konventionelle zombie-/found footage-/remake-/etc.-metervarer”?! Der var unægteligt vel mange zombiefilm (”[REC]³ Génesis”, ”Zombi 2”, ”Morituris” og – hvis man kalder dæmonbesatte folk zombier – ”Dèmoni” 1+2), men kun én remake (”Maniac”) og ikke en eneste found footage-film (pånær de første tyve minutter i ” [REC]³ Génesis”).

   Slet
 2. Jeg ville virkelig gerne se 'Manborg' og 'Zombi 2', men det er desværre alt for sent at de bliver vist, når man bor et godt stykke fra KBH. 'Maniac' og 'Demons' kan jeg ikke nå på grund af arbejde. Så jeg tror ikke det bliver til nogle film for mig - desværre. Men jeg kommer helt sikkert forbi Collectors Market.

  SvarSlet
 3. Jeg har foreløbigt billet til "Demoni", "Excision", "God Bless America", "Inbred", "The Incident", "Julia X", "Livide", "Maniac", "[Rec]3", "Sennentuntschi" og "Ud af mørket". Måske fylder jeg mere på undervejs. Jeg vil gerne se kortfilmsprogrammet, men Cinematekets billetsælgerske kunne ikke se det på sin computer; måske skal man bare dukke op uden billet og gå ind i salen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kortfilmsprogrammet er gratis, og så vidt jeg forstår ment som "gå til og fra"... Så jeg tror ikke man skal have billet...

   Slet
  2. Jeg mener bestemt også, at kortfilms-programmet er gratis og at man bare går til og fra, som man har lyst til.

   Mens I andre er inde og se INBRED lørdag aften, vil jeg i den anden sal introducere [REC] 3.

   Slet
 4. Jeg har lige hentet mine billetter idag... Jeg skal se GOD BLESS AMERICA, MANIAC, JULIA X, DEMONS, LIVID, THE INCIDENT, MACABRE, INBRED, [REC]3 og EXCISION... Især lørdag bliver travl med 4 film... (Og jeg kan se vi kommer tæt på hinanden til Demons, Søren, jeg har række 8, plads 6...)

  SvarSlet