tirsdag den 25. september 2012

John Barrys KING KONG-musik i deluxe-udgave

Et af højdepunkterne ved 1976-udgaven af KING KONG er John Barrys fantastiske musik. Den har gennem årene været udgivet nogle gange på lp og cd - senest fra Film Score Monthly i 2005, hvor man fik de samme 42 minutters musik, der før havde været med på lp'erne. Men i næste uge slår Film Score Monthly til med et brag af en dobbelt-cd med det komplette score. Hele 70 minutter!

På cd nr. 2 ligger det oprindelige indhold fra den første udgave samt godt 26 minutter med alternative takes. Med i æsken er selvfølgelig også en 20 siders booklet, så det kan næsten ikke blive bedre, hvis man er filmmusik-fan eller KING KONG-fan.

...og det kan måske godt alligevel! Rygter i soundtrack-land siger nemlig, at Intrada pusler med at udgive John Scotts ekstremt sjældne musik til KING KONG LIVES - også i næste uge. Wow!

6 kommentarer:

 1. For noget tid siden skrev du, at det var dit indtryk at indlæggene om filmmusik ikke var de mest populære... Så jeg ville bare lige sige at jeg ihvertfald læser dem med stor fornøjelse... At jeg så desværre sjældent får købt musikken er en anden sag... Men stort tak til dig for at du følger med i den del af horror verdenen også...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også en af dem, der læser dine filmmusik-indlæg med stor interesse.

   John Barry lavede musikken til en del knapt så heldige film i de år. Musikken i filmene var ofte det største plus: King Kong, The Black Hole, Raise the Titanic, Game of Death og Moonraker.

   Musikken til The Black Hole er nok et mine favorit-scores af Barry.

   Slet
  2. Hallo, hvad er der i vejen med Moonraker? Det er da en af de bedste James Bond parodier jeg nogensinde har set... at den så var ment som en seriøs Bond film, er jo så en anden historie! Men ser gerne Moonraker når jeg trænger til en tiltrængt grin!!

   Slet
 2. Jeg er også ret begejstret for disse indlæg om filmmusik... jeg er stor fan af et godt score... og jeg køber dem jævntlig.. så det må du endelig ikke stoppe med at rapportere om??

  SvarSlet
 3. Nu har jeg under alle omstændigheder ikke tænkt mig at stoppe med soundtrack-indlæggene (my blog, my rules), men jeg bemærker bare, at de har en begrænset interesse.

  SvarSlet