fredag den 28. september 2012

Sygt

Jeg er blevet sløj og dårlig, så jeg får ikke glæde af mine billetter til aftenens Blodig Weekend-forestillinger. Øv.

27 kommentarer:

 1. Æv Søren, det var da surt... feel better anyway...

  SvarSlet
 2. Det var da ærgerligt... Men god bedring...

  SvarSlet
 3. Det var en skam. Det gik glip af en fremragende dag i går. Jeg fik selv set den underholdende, irske monsterkomedie GRABBERS, som snildt kan anbefales. Og DEMONS med personligt fremmøde af Bava Jr. var jo nærmest et must. Bava var super sød, tolkningen kreativ, og stemningen var i top - hvis man lige ser bort fra den hårdtpumpede heavy-tosse på bagrækken, der åbenbart ikke kunne holde kæft undervejs og truede en anden gæst med prygl, fordi denne formastede sig til at bede ham om at skrue ned.

  Men ellers: Godt fremmøde, glade mennesker og en overraskende ligelig kønsfordeling (eller overraskende og overraskende... tallene siger jo, at kvinder er nogenlunde lige så vilde med skræk som mænd. Men personligt synes jeg nu altid, der er en overvægt af mænd til den her slags arrangementer. Tænk bare AWE's Halloween-halløj for nogle år siden).

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altid nogle fyldebøtter der forstår at ødelægge stemningen - da Gunnar Hansen skulle introducere Reykjavik Whale Watching Massacre på Copenhell sidste år, var der også en humlepåvirket ungersvend der kæftede op, så man ikke kunne høre meget af det Hansen fortalte!

   Slet
  2. Åhh ja, Grabbers var satme dybt underholdene, der var så meget god stemning og grin i biffen, klart en film der skal i samlingen hurtigs muligt, for helvede den var fed.

   Slet
 4. Det lyder sjovt. Jeg er ked af, at jeg ikke kan deltage. Håber at festivalen bliver en succes, så vi kan få en nr. 2 til næste år.

  SvarSlet
 5. Jeg så Lamberto Bavas MACABRO i dag, som han også introducerede. Nu var jeg der ikke i går, så jeg ved ikke, hvor mange der var, men i dag var der vel kun cirka halvfyldt (men så var der til gengæld heller ingen, der lavede ballade). Jeg spurgte Jan Schmidt, om der havde være mange (det var 3.-dagen i dag), men det kunne han ikke svare på. Men det ville da være fedt med en tilbagevendende Blodig Weekend Festival. Desværre endte AWE's Halloween-arrangementer med at fuse lidt ud, har jeg ladet mig fortælle (det første var ellers fint-fint).

  SvarSlet
 6. Der var generelt flere mennesker lørdag end de to første dage, er mit indtryk... Torsdag og fredag var der halvtomme sale til alle de film jeg så, bortset fra DEMONS... Det overraskede mig derfor at MACABRO, som Jack skriver, spillede for en halvtom sal...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den stod ikke i cinemateket programmet. Jeg ville uden tvivl have købt billet havde jeg vidst den blev vist.

   Slet
  2. De kunne åbenbart ikke nå at få den med i det trykte program. Men MACABRO stod på Cinematekets hjemmeside og er f.eks. også med på denne blogs liste over det komplette Blodig Weekend-program.

   Slet
  3. Jeg har netop checket festivallens eget trykte program (en folder, der bl.a. lå på disken ved billetsalget i Cinemateket) og deri havde man godt nok fået nået at nævne MACABRO.

   I øvrigt er der nu en gut, der har lagt en video ud på YouTube af Lamberto-introduktionen.

   Slet
 7. Forøvrigt, det der marked der var annonceret, det så jeg overhovedet ikke??? Nu kom jeg først lige i sidste sekund inden LIVIDE kl. 14.15, så det er da muligt at alle har haft udsolgt da den sluttede... Er der nogen der kan kaste lidt lys over det???

  SvarSlet
 8. Markedet (det var i underetagen og der var slet ikke skiltet omkring det) var desværre noget tamt. Der var kun 4-5 stande, og det var lidt ærgerligt. Jeg have forventet en del mere. Tilgengæld var AWE og Phantasmo DVD der heldigvis, så jeg fik da Ms. 45 og The Driller Killer i nettet.

  SvarSlet
 9. Abra --> Markedet lå i den anden side af biografen i underetagen. Men ja, skiltningen var begrænset. Jeg så dog, at de havde fået smækket et papirark op med en pil på en af søjlerne, da jeg gik hjem.

  Personligt købte jeg kun én ting: en dansk bioplakat fra GOONIERNE i fin stand. Fik den for en sølle 50'er, så jeg var fuldt tilfreds.

  SvarSlet
 10. Nåh, ok, så har jeg ikke kigget ordentligt efter... Anyway, det lyder ikke som om jeg er gået glip af SÅ meget...

  Arrangørerne skriver iø på FB her til aften at det har været en stor succes, så det er jo fedt...

  Synes forresten jeg så Lamberto Bava i Cinemateket idag, selvom han så vidt jeg husker ikke havde nogen film på plakaten idag... Det er da cool, hvis han har set noget nyt horror her i weekenden...

  SvarSlet
 11. Lidt mystisk at arrangere et marked og så - åbenbart - gemme det lidt af vejen?

  SvarSlet
 12. Det undrede mig også, at der ikke var nogen skilte eller anden oplysning om markedet. Hvis man ikke vidste, at det var der, ville man ikke havde opdaget det!

  Når det så er sagt, og selvom der ganske rigtigt ikke var så mange stande, så var det sgu meget hyggeligt alligevel. Jeg tog et par billeder. Nogle af dem ser lidt rystede ud, men det er med vilje, fordi jeg er, eh, kunstner. ^_^

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den samme undskyldning jeg bruger når jeg har fået tommelfingeren med i billedet, ha ha!

   Slet
 13. Markedet stod i programmet, som lå overalt, og var nemt at finde, hvis man kiggede efter det. Deltager man i en festival, bør man altid læse programmet.

  Selvom markedet kun havde fem stande, bugnede de af relevante varer, især var der mange klassiske horrortegneserier, samt plakater, stills, filmbøger, filmprogrammer, 8mm-film, videofilm, badges, kunstgenstande, osv. Det var absolut ikke svært at finde noget attraktivt, og der var noget for enhver pengepung.

  Festivalen vrimlede med gæster især fredag og lørdag. Lamberto Bava var specielt gavmild med sin tid, han var til stede både i Filmhuset og i Husets Biograf og talte med alle, der havde lyst til at tale med ham (og musikeren Alex Puddu var meget hjælpsom med at oversætte).

  Både torsdag, fredag og lørdag var der gratis øl i endeløse baner til alle gæster, med eller uden billet, hvilket jeg aldrig før har oplevet på en festival. Det er muligvis forklaringen på den støjende tilskuer til "Dèmoni". Lørdag halverede Husets Biograf pludselig billetprisen til 50 kroner for en dobbelt forestilling med øl før hver af filmene samt intro af to af filmskaberne, som blev hængende og snakkede med folk i pausen.

  Vigtigst af alt: Kvaliteten af de viste film var generelt høj og filmene var meget varierede, der var stort set ingen tekniske uheld og slet ingen aflysninger. Blodig Weekend var kort sagt en imponerende og ret unik bedrift, som forhåbentlig bliver starten på en lang og stolt tradition.

  SvarSlet
 14. Ordet "fiasko" synes snublede nær, når man læser diverse Blodig Weekend-deltageres beretninger. Selv deltog jeg ikke, da intet på programmet interesserede mig og gæstelisten (stort ord i denne sammenhæng) syntes mig en kende mager. Kritikken af markedet (efter sigende FEM stande!!!) synes at bekræfte den på forhånd frygtede halvhjertethed.

  John D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ordet "fjols" synes snublede nær, når man læser diverse af John D's indlæg. De fleste indlæg på, og anmeldelser fra, 'Blodig Weekend' er da yderst positive og fortæller om et succesfuldt arrangementet, med en masse rigtig fede film? Hvorfor vil du kun fokusere på det negative? Hvorfor overhovedet udtale dig, når du ikke engang selv deltog, men blev hjemme på sofaen og så 'Vild med Dans'?

   Slet
 15. Blodig Weekend har i en kommentar på Facebook skrevet noget i retning af "på gensyn næste år", så fiasko er vel næppe dækkende? Men jeg kan kun forholde mig til hvad andre skriver, da sygdom holdt mig hjemme. Men jeg ville dæleme gerne have været med.

  SvarSlet
 16. Anonym, du er naturligvis i din gode ret til at kalde mig fjols og Vild med dans-fan, idet du kender mig så indgående. Jeg dømmer selv på et noget bredere grundlag og har altså læst en del mindre godt om Blodig Weekend, dens gæster og det minimale marked.

  John D

  SvarSlet
 17. John D må have en privat årsag til sine vedvarende og fuldstændigt virkelighedsfjerne angreb på Blodig Weekend. Helt forståeligt, at han ikke tør komme ud af busken og skrive sit efternavn

  SvarSlet
 18. Tak, Nicolas.

  John D

  SvarSlet