torsdag den 13. september 2012

Tør du tilbringe en nat på Bates Motel?

Nu mener jeg strengt taget, at man bør have et åbent sind, når man er fan af horror-genren; ikke mindst, når man hører nyt fra Hollywood om hvilke projekter, branchen kan finde på at kaste penge efter. At det kan knibe med det åbne sind, når man læser om de ideer, de disker op med, er så noget helt andet.

Når det gælder denne nyhed, så er jeg lidt i tvivl. Det kan være alle tiders projekt, hvis det bliver lavet rigtigt - det kan også ende med at blive det værste nonens. Den amerikanske TV-kanal A&E har nemlig planer om at producere en serie med titlen BATES MOTEL. Serien er tænkt som en forløber for PSYCHO og vil bl.a. fokusere på Norman Bates' opvækst.

Nu har vi allerede fået et indblik i den unge Normans liv i den mindre heldige TV-film PSYCHO IV: THE BEGINNG. Sjovt nok har man før forsøgt at lave en BATES MOTEL-serie, men man nåede kun at lave et jammerligt pilotafsnit i 1987, og så hørte man ikke mere til den. Men nu prøver man altså igen. Vera Farmiga er blevet hyret til rollen som Norma Louise Bates og optagelserne begynder om et par uger. Kilde: The Hollywood Reporter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar