søndag den 14. oktober 2012

EVIL DEAD: Nye rædsler ude i skoven

Selv om der er et halvt års tid til premieren på remake-udgave af EVIL DEAD, så begynder jungletrommerne så småt at buldre. I denne weekend er der New York Comic Con, hvor gæsterne skulle få mulighed for at se de første klip af filmen. En officiel hjemmeside og en Facebook-side er også gået i luften, men indtil videre er det mest filmens logo og et banner, man kan se. Men der skal nok komme mere hype, efterhånden som vi nærmer os premieren.

Filmens officielle synopsis er følgende: "In the much anticipated remake of the 1981 cult-hit horror film, five twenty-something friends become holed up in a remote cabin. When they discover a Book of the Dead, they unwittingly summon up dormant demons living in the nearby woods, which possess the youngsters in succession until only one is left intact to fight for survival." 

EVIL DEAD er instrueret af Fede Alvarez, hvilket måske er et lidt kikset navn, hvis man siger det på dansk, men det kan han selvfølgelig ikke gøre for. Sam Raimi har været med til at skrive manuskriptet og er en af producenterne. Bruce Campbell står også som producent, men han har ikke en rolle i filmen, så her har vi et tegn på, at dette måske er noget lidt andet, end vi har set før - en frisk start. EVIL DEAD får premiere i USA den 12. april 2013 og skulle ramme Danmark den 25. april 2013. Groovy!

...og lige en lille opdatering. EW.com har eksklusivt fået fingre i det første billede fra filmen, så det skal I da også have fornøjelse af:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar