tirsdag den 2. oktober 2012

Har du lyst til at smile... til Smiley?

Blandt de mange plakater for efterårets horror-premierer, så scorer dem for SMILEY virkelig højt på uhygge-skalaen. Den maske kan virkelig få det til at løbe koldt ned ad ryggen på en. Filmen, der er instrueret af Michael Gallagher, handler om en seriemorder, der - ifølge vandrehistorier - kan hidkaldes via internettet. SMILEY får premiere i USA den 11. oktober.

12 kommentarer:

 1. Keith David is too good for this.

  SvarSlet
 2. Han har vel også en husleje, der skal betales.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. kommer den til danmark?

   Slet
  2. Nu har markedsføringen af SMILEY tilsyneladende været bedre end selve filmen; både publikum og anmeldere hader den, så det bliver næppe til en dansk biografpremiere. Måske får den chancen på dvd-markedet en dag.

   Slet
 4. ca. hvornår vil den så komme på dvd........

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det ganske enkelt ikke. Nu blev den distribueret af biograf-kæden AMC Theaters i USA, og jeg har endnu ikke set noget til en amerikansk dvd-dato. Der er ikke nødvendigvis en automatik i hvor hurtigt en film kommer til Danmark (hvis den i det hele taget dukker op). Men jeg skal nok holde øje med den.

   Slet
 5. hvor kan jeg få en smiley maske?

  SvarSlet
  Svar
  1. De findes, men de er udsolgt f.eks. herfra. Måske er eBay en mulighed.

   Slet
 6. Selvom filmen har fået jævnt dårlige anmeldelser, så er jeg stadig lidt lun på at se den. Irriterende at den ikke har fået dansk præmiere endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu kan man aldrig vide, hvordan de danske dvd-distributører tænker, så om de vil give SMILEY en chance eller ej er uvist. Måske ryger den ud som Video on Demand, men det er ren spekulation fra min side. En dvd-udgave kan købes hjem fra USA eller England (fra sidstnævnte også på Blu-ray). Og den udkommer i Tyskland den 25. februar.

   Slet