onsdag den 3. oktober 2012

Jamie Lee Curtis til HorrorHound Weekend

Det er ikke hver dag, man får chancen får at møde Jamie Lee Curtis (selv om nogle heldige bornholmere faktisk gjorde det i sommer, da den kendte skuespiller var på solskinsøen sammen med sin søster Kelly for at lede efter deres danske aner). Hun holder sig nemlig væk fra horror-conventions, men nu skal det være. Jamie Lee Curtis optræder på HorrorHound Weekend i Indianapolis, Indiana, der finder sted den 16. til den 18. november.

Ja, man skal altså en tur til USA for at møde HALLOWEEN-stjernen. HorrorHound Weekend reklamerer for deres arrangement med sloganet The Night She Comes Home, hvilket er ganske morsomt. Og så disker de op med et hav af HALLOWEEN-relaterede navne så som Nick Castle, Tommy Lee Wallace, Dick Warlock, Chris Durand, Brad Loree, Charles Cyphers og Ty Mitchell. Og da Adrienne Barbeau og Tom Atkins også er med, så bliver der også lige tid til en THE FOG-reunion.

5 kommentarer:

 1. Hvorfor kommer der så mange af disse conventions-indlæg på din blog? Det har jo ingen interesse når de forgår så langt væk.

  Mvh
  Jonas.

  SvarSlet
 2. Nu synes jeg ikke selv, at jeg skriver mange indlæg om conventions. Denne her var sjov, fordi Jamie Lee Curtis for en gangs skyld er med og for ikke så længe siden omtalte jeg en messe i Chicago, hvor udbuddet af gæster var grotesk imponerende. Men for det meste prøver jeg at holde mig til europæiske begivenheder, men tager på ingen måde alt med. Der er jo næsten horror-messe hver eneste weekend et eller andet sted i verden.

  SvarSlet
 3. Fair nok :)

  Mvh
  Jonas.

  SvarSlet
 4. ...og så kunne da det være sjovt at tage over til en amerikansk convention en dag.

  SvarSlet
 5. Personligt synes jeg det er hyggelig læsning, men man blir da ærgerlig hver gang og tænker...suk hvof. er jeg ik' i USA! ;O)

  SvarSlet