onsdag den 10. oktober 2012

Otte nye film til horror-samlingen

I går var jeg lige et smut inde i byen og nåede bl.a. forbi Fona på Strøget. De havde tyndet pænt ud på deres horror-hylder og smidt en del film over i tilbudsbunkerne. Jeg snuppede Lucky McKees THE WOMAN, Jeremy Saulniers MURDER PARTY, Olaf Ittenbachs DARD DIVORCE, The Butcher Brothers' THE VIOLENT KIND og Brad Andersons VANISHING ON 7TH STREET for sølle 50 kroner i alt. Og så er jeg bagud med Christopher Smiths film, så jeg købte også hans BLACK DEATH til en 50'er.

Senere på dagen kiggede postbudet forbi med en pakke fra Amazon. Den indeholdt Joseph Ellisons DON'T GO IN THE HOUSE, som jeg altid gerne har villet se, og James Watkins' EDEN LAKE. Sidstnævnte har jeg faktisk haft tre eksemplarer af tidligere - uden at se den. To gange har jeg haft en dansk udgave i dvd-afspilleren, men begge gange begyndte maskinen brumme så vildt, at jeg opgav at se filmen. Måske er dvd-skiverne skæve på en eller anden måde... hvad ved jeg ... men det gad jeg ikke høre på. Og så har jeg tidligere fået en engelsk dvd hjem, der underligt nok var vildt ridset. Men nu har jeg endelig fået fat i et pænt eksemplar, så jeg kan se EDEN LAKE.

Hvad er de seneste film, du har købt?

24 kommentarer:

 1. Spændende køb. Mit sidste køb er Kasdans jammerlige "Dreamcathcher"! Glæd dig til "Black Death" - dejlig stemningsfuld og sådan lidt ala Heart of Darkness i middelalder-land.

  /Jacob

  SvarSlet
  Svar
  1. DREAMCATCHER er virkelig jammerlig! Bogen kom jeg heller ikke ret langt i. Men jeg glæder mig til at se BLACK DEATH.

   Slet
  2. Jeg var ret imponeret over "Black Death". Den mindede mig meget om Jean-Jacques Annauds "The Name of the Rose" i stemning og stil.

   Slet
 2. Seneste indkøb på horrorfronten var Blu-ray udgaven af JAWS (giftpack versionen med Jaws: Memories From Martha's Vineyard bogen). Den film kender vi jo alle ind og ud, men fedt at have den i HD-kvalitet! Den ser nærmest ud som var den filmet i går!
  MURDER PARTY er en af mine personlige favoritter - en rigtig Halloween-film for voksne!

  SvarSlet
  Svar
  1. JAWS virker som et must, men jeg er teknologisk bagud, så jeg er ikke på Blu-ray-bølgen endnu. Lyder herligt med MURDER PARTY ... den vil jeg se frem til.

   Slet
 3. Devil, Lad den rette komme ind og Drag me to hell. De første to var jeg vild med, men den sidste kunne jeg ikke holde ud at se færdig!!
  Dreamcatcher har af en eller anden grund altid fascineret mig - synes den har sin charme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for DEVIL og LAD DEN RETTE KOMME IND (både i den svenske og den amerikanske udgave, by the way). DRAG ME TO HELL har jeg set det hele af, og den er da meget sjov, men ikke rigtig god efter min mening.

   Slet
  2. LAD DEN RETTE KOMME IND er en fabelagtig film... er enig i at den amerikanske version faktisk også er ret seværdig... desuden er bogen også utrolig god.. ja, de kan sgu da et eller andet, de svenskere??

   Slet
 4. Det er nogle fine film du har fået fingerne i, Søren...
  DON'T GO IN THE HOUSE oser af godt, beskidt, gammel video nasty, hvilket jo er fremragende, siden du lige har anmeldt dokumentaren...
  EDEN LAKE er fremragende synes jeg. Slutningen er utrolig intens.

  Jeg har netop bestilt JAWS på blu-ray, også det såkaldte GIFT SET, som Jan har købt... deriblandt bestilte jeg også DEVIL'S ADVOCATE på blu-ray, som skulle være et director's cut, men jeg er dog i tvivl om hvorvidt den ikke er identisk med den tidligere danske dvd...

  Ellers fik jeg af andre interessante horrorfilm, julegyseren THE SAINT ind af døren i mandags... den var billig hos Amazon, og havde længe haft lyst til at se den...

  Jeg regner dog med at jeg skal sende bud efter en ordentlig portion blu-rays hos Amazon, den 22. oktober... hvor både PUPPET MASTER 2 og 3 udkommer, og COMPANY OF WOLVES kommer ud i steelbook combo udgave... - men der er rigtig at tage fat på... dæleme mange spændende film for tiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er længe siden, jeg så THE DEVIL'S ADVOCATE, men husker den som underholdende. Musikken af James Newton Howard er et plus.

   Slet
 5. Seneste Horror-indkøb er The Living Dead at Manchester Morgue, der var bedre, end jeg havde ventet. En rigtig video nasty, med god atmosfære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en helt fantastisk Zombie-film! Af en eller anden grund er den temmelig overset :/

   Slet
  2. Enig! Fantastisk zombiefilm - og med et cool soundtrack af Giuliano Sorgini.

   Slet
 6. Sidst indkøbte gys var
  MEGA PIRANHA (Suveræn dum underholdning på den fede måde)
  CREEPSHOW III (puh hvor en stinker, en skamplet på Creepshow-serien)

  uden for kategorien fandt jeg også James Gunns SUPER fra 2010 - fantastisk underholdning - Shut up, Crime!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, CREEPSHOW III stinker så meget! MEGA PIRANHA har jeg ikke set endnu, men nu kan jeg jo godt li' at se de der billige dyregys, så...

   Slet
 7. Jeg kan virkelig ikke huske, hvad det sidste, jeg har bestilt, er, men i dag modtog jeg MOTHER'S DAY fra UK. Og i øvrigt også det seneste nummer af det efterhånden legendariske amk blad "Shock Cinema", hvori der såmænd er en begejstret anmeldelse af Klaus Hoffmeyers danske HASHTRÆET! :D

  SvarSlet
 8. Det sidste horror-relaterede jeg har modtaget er mini-serien "Bag of Bones" med Pierce Brosnan og Melissa George. Jeg fik den set i går og den var desværre ikke ret god.

  Derudover er der ankommmet en stak Shaw Brothers, Sonny Chiba og Hong Kong Legends på det sidste, men det falder jo lidt udenfor kategori.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil gerne se BAG OF BONES en dag. Bogen er trods alt ikke det værste King har skrevet ... men ved gud grød heller ikke det bedste.

   Slet
  2. Jeg var meget glad for romanen Bag of Bones, men filmatiseringen laver nogle mærkelige ændringer, som bestemt ikke hjælper på historien i tv-serien.

   Pierce Brosnan er ganske udmærket i hovedrollen, men endnu en gang bliver en Mick Garris-tv-serie skæmmet af ringe skuespil fra en barneskuespiller: Caitlin Carmichael som Kyra Devore. For pokker, hvor er hun irriterende.

   Hun er ikke helt så slem som Courtland Mead i "The Shining" fra 1997, men det ville så også være virkelig svært. Han er nok skoleeksemplet på en elendig barneskuespiller.

   Slet
 9. Jeg har i øvrigt bestilt de to Blacula-film og glæder mig ret meget til at få dem set.

  Måske burde man lave en "obskur vampyr"-dag med de to og Count Yorga-filmene, som jeg har stående på hylden og ikke har fået set endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. COUNT YORGA-filmene er i den grad værd at se!

   Slet
 10. "Murder Party" er en fornøjelig Halloween-film.

  SvarSlet
 11. De seneste fim jeg har fået er følgende og kun på blu-Ray. Halloween2 kom med posten i går, prometheus i 3D, demons 1 og 2. Rec 3, funhouse, Bay of blood, beyond, titanic3D og som den sidste af de seneste ti the walking dead season 2

  SvarSlet