søndag den 21. oktober 2012

PARANORMAL ACTIVITY 4 er et hit ... så nu kommer 5'eren og et spin-off til det spansk-talende publikum

PARANORMAL ACTIVITY 4 har haft premiere i USA og et hav af andre lande i denne weekend - heriblandt Danmark. Og det har i det store hele været et hit. 4'eren har ganske vist ikke haft en så stærk åbnings-weekend i USA som 2'eren og 3'eren, men det betyder nok ikke så meget for en film, der efter sigende har haft et produktions-budget på 5 millioner dollar. De foreløbige tal viser, at 4'eren har omsat for 30,2 millioner dollar i 3412 amerikanske biografer.

Oveni i det skal man lægge, at filmen har omsat for 26,5 millioner i de lande, der indtil videre har haft premiere på den. Andre lande følger efter i de kommende uger. Det er ikke så underligt, at Paramount nu melder ud, at der selvfølgelig kommer en 5'er til næste oktober. Hertil kommer endnu en film - et spin-off, der er tiltænkt det spansk-talende publikum. Denne film teases der åbenbart for i slutningen af 4'eren.

Produktionen af spin-off-filmen begynder tidligt i det nye år. Mon dette er endnu et knopskud à la den japanske PARANÔMARU AKUTIBITI DAI-2-SHOU: TOKYO NIGHT? Hmm... Kunne det en dag ende med, at vi fik et officielt dansk PARANORMAL ACTIVITY-spin-off? En syret tanke, må man sige!

Den amerikanske biograf-top-10 er i øvrigt interessant i denne uge, hvis man ser på den med horror-briller. Fire af filmene er nemlig på den ene eller den anden måde i genren: PARANORMAL ACTIVITY 4, HOTEL TRANSYLVANIA, SINISTER og FRANKENWEENIE. Kilde: The Hollywood Reporter, Boxoffice.com, Box Office Mojo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar