søndag den 28. oktober 2012

Så er der godt nok sav!

Bloody Disgusting har fået fat i endnu en plakat til den kommende TEXAS CHAINSAW 3D (og det viser sig, at plakaten er en motion poster, så man virkelig kan mærke effekten). Man bemærker straks, at der lægges op til masser af motorsavs-massakre i denne film - og så får vi lige et kig på Leatherface og hans nye look. TEXAS CHAINSAW 3D er instrueret af John Luessenhop og filmen flænser løs i de danske biografer fra den 3. januar.

Glæder du dig til at se TEXAS CHAINSAW 3D eller skulle de have ladet serien være i fred?

4 kommentarer:

 1. Endnu en undskyldning for at udsende ligegyldige film, i ligegyldigt 3D? Nå, men dette skulle vist nok være den "rigtige" sequel til mesterværket fra 1974, og det kan da sagtens gå hen og blive fornøjeligt. Historien lyder dog mere lam end Christopher Reeve.

  Og hvad sker der for Hollywood-tricket med "Stamp of Approval"? Jo jo, det er ganske vist at Gunnar Hansen har godkendt projektet, ligesom Bruce Campell siger god for den nye Evil Dead, og Sam Raimi giver tommelen op til The Possession. WTF? Skulle det seriøst have en effekt, og være noget horrorfans tog seriøst? En hån mod målgruppen..

  Jeg spår den alligevel til at være bedre end 2003 remake-rædslen, som alenesående var en ok film, men i TC-universet bare var irriterende og ligegyldig.

  Der er ingen originaler tilbage i Hollywood, og jeg føler vi koger suppe på de samme gamle ben igen og igen. Det næste bliver vel genindspilninger/sequels/prequels til The Brood, Don't Look Now og Rosemary's Baby..

  Nå, sur gammel mand takker af. Dovenskab i Hollywood har bare aldrig betalt sig, og mit gæt er, at overskuddet her, også er minimalt

  SvarSlet
 2. Nu kan jeg selv godt li' TCM-remaket, men der kan godt meget galt, når Hollywood laver sequels. Læste for ikke så længe siden, at et filmselskab havde forkastet manuskriptet til fortsættelsen af CHRONICLE; netop fordi det var skrevet som en fortsættelse. De ville hellere have den samme film én gang til. Weird.

  SvarSlet
 3. Hvorvidt der kommer en remake/sequel/prequel til THE BROOD aner jeg ikke, men der tales jo om en remake af VIDEODROME! Ja, dén idé hader jeg sgu også. >_<

  SvarSlet
 4. Ahem ... Tomme tønder. Vil minde om, at min 'boykot remakes og prequels gruppe' på fb ligger med et tykt lag spindelvæv på. Og må endnu en gang gentage: Lad være med at se de film, så må Hollywood blive tvunget til at tænke i andre baner.

  SvarSlet