tirsdag den 27. november 2012

Jagten på den japanske PARANORMAL ACTIVITY

Det er godt nok lidt af en krig at få fat i den japanske PARANORMAL ACTIVITY-sequel, der i Solens Rige har den mundrette titel PARANÔMARU AKUTIBITI: DAI-2-SHÔ - TOKYO NIGHT. Internationalt hedder den PARANORMAL ACTIVITY 2: TOKYO NIGHT, men den er ret svær at opspore i en version, der er til at forstå. Den tyske dvd-udgave indeholder f.eks. både et tysk og et japansk lydspor, men der er ikke undertekster på det japanske. Og på den franske dvd er der kun franske undertekster. Finske og norske dvd-udgaver skulle eksistere, men så skal man være ihærdig og finde en forhandler.

Jeg ved, at også andre fans er på jagt efter denne gyser, og heldigvis er filmen udkommet her i Danmark fra SF Film. Men der er selvfølgelig kun som leje-dvd (hvem har sagt, at det skal være let). Blockbuster sælger dog løbende ud af deres leje-dvd'er, så her kan man være heldig at finde filmen. Jeg har lige været et smut i Ordrup, hvor de ifølge Blockbusters hjemmeside havde den liggende i brugt-bunkerne.

Nu køber jeg ellers aldrig brugte dvd'er, men her var der ingen anden udvej, og det var et nydeligt eksemplar uden ridser, jeg fik fat i. Og man kan dårligt tillade sig at klage, når prisen er 29,95 kr. Så har jeg lige smidt den over i en spritny dvd-æske. Blockbuster har også haft PARANORMAL ACTIVITY 2: TOKYO NIGHT til salg via deres hjemmeside, men jeg kan pt. ikke se en "læg i kurv"-knap ud for filmen. Der er formentlig andre fans, der har slået kløerne i den.

8 kommentarer:

 1. Den er ikke så uhyggelig som seriens amerikanske film, men det er interessant at se, hvordan de to unge japanere og deres omgivelser reagerer på spøgeriet.

  SvarSlet
 2. Der findes også en norsk Blu-ray med nordiske undertekster. Den er til salg på cdon.no. Jeg har spurgt supporten på den danske cdon-side, om de ikke nok vil tilføje den. Det har jeg før haft held med, når jeg skulle have fat i film, der kun var udgivet på dvd i Sverige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så mærkeligt med det der CDON, at de ikke bare fører det samme sortiment i hele Norden.

   Slet
  2. Ja, det er RIGTIG mærkeligt. Hvis der så var tale om forskellige afdelinger, så kunne jeg til nød forstå det, men der er blot tale om fire forskellige internetsider. Butikkens lager ligger på samme adresse i Sverige. De burde bare have den samme webside med forskellige sprogvalg. Jeg har også flere gange måttet skrive til dem og bede dem om at sælge norske og svenske dvd'er på den danske side. Og selvom de er villige til det, er det alligevel noget bøvl.

   Slet
 3. Mht. PARANORMAL ACTIVITY 2: TOKYO NIGHT, så har jeg længe haft et halvt øje rettet mod Blockbusters internetbutik, hvor dvd'en har stået listet længe, men som "udsolgt". Da jeg så opdagede at den var smækket på i forgårs, bestilte jeg den med det samme og skrev om det på FB, så det er garentrisse en eller flere derfra, der har købt den/de resterende. ^_^

  Jeg har iø en formodning om, at den planlagte engelske dvd ikke blev udsendt alligevel. Man kan finde et omslag via Google, men ikke selve dvd'en.

  SvarSlet
 4. Den norske blu-ray af Paranormal Activity 2: Tokyo Night (med danske undertekster) er nu tilgængelig på cdon.dk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sker der noget. Takker for info.

   Slet
 5. Jeg har netop spottet Paranormal Activity: Tokyo Night på streaming-tjenesten YouBio.dk. Det er jo ganske vist blot streaming, men for de hurtige, der gerne vil se den, er der gratis adgang til og med på torsdag - om 2 dage.

  SvarSlet