fredag den 2. november 2012

...you only moved the headstones!

I aftes genså jeg Tobe Hooper og Steven Spielbergs POLTERGEIST. Det er jo altid en stor fornøjelse (og i øvrigt en af de film, jeg har anbefalet til Halloween). Her er lige FANGORIA nr. 19, hvor de skriver om filmen - og selvfølgelig har valgt en af de mere makabre scener til forsiden. Herligt!

6 kommentarer:

 1. Jeg valgte at se den indonesiske gyser MACABRE til denne Halloween... den var ret gennemført, og meget blodig... bestemt værd at anbefale.. desuden genså jeg også både CHILD'S PLAY og CURSE OF FRANKENSTEIN, så det var en ganske hyggelig aften i det lille hjem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal helt sikkert have set MACABRE.

   Slet
 2. Da jeg i sin tid (engang tilbage midt i 1980erne) begyndte at interessere mig for gyserfilm, var POLTERGEIST en af dem jeg gik uden om i første omgang - grunden var billedet på forsiden af Fangoria #19: det så godt nok lige lovligt uhyggeligt ud!! Well, det viste sig jo så at filmen så ikke var helt så uhyggelig som først antaget, men den hører nu alligevel blandt favoritterne i dag!

  SvarSlet
 3. Da jeg så POLTERGEIST første gang, havde jeg vist endnu ikke opdaget FANGORIA, så jeg væltede bare ind og så den ved den danske premiere. Stor oplevelse, selv om "rive ansigtet i stykket"-scenen var lidt overvældende midt i det hele.

  SvarSlet
 4. Jeg kendte heller ikke Fangoria, men billedet havde været publiceret flere steder inden jeg så filmen på video... og tror gerne scenen med ansigtet har været lidt af en shocker, ha ha!
  Mit første møde med Fangoria, var da jeg en dag stod med Scream Greats Vol. 1: Tom Savini i hånden i den lokale videobiks. Så fedt ud, men desværre var det et Betamax bånd der var blevet sat forkert! Men lidt sjovt at en så lille udgivelse ender på danske videohylder, og mange af de film som man ser klip fra i dokumentaren slet ikke er tilgængelige på markedet i det midtjydske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, SCREAM GREATS. Fantastisk at sådan en dokumentar kom ud på dansk VHS - endda med den forrygende titel SKRAPPE SKRIG.

   Slet