onsdag den 5. december 2012

Julefreden sænker sig over Skræk og Rædsel

Jeg har tidligere nævnt muligheden for, at jeg sætter farten lidt ned her på Skræk og Rædsel, og sådan vil det være her i december. Output bliver begrænset, men der skal nok komme et indlæg på i ny og næ. Og så tager jeg i øvrigt en tur ud på prærien i disse dage og ser nogle westerns; en anden genre, jeg holder meget af.

16 kommentarer:

 1. God fornøjelse med den hæderkronede westerngenre!

  Prøv at få fat i William Wyler's The Big Country.

  SvarSlet
 2. Hvis du har lyst til at kombinere horror og westerns, så prøv at tage et kig på de to Eastwood-westerns "High Plains Drifter" og "Pale Rider". Jeg kan se, at du tidligere har omtalt "The Burrowers", men du kan også prøve at opspore den ganske vellykkede "Dead Birds".

  SvarSlet
 3. Jamen, så rigtig god jul ude på prærien!!!
  Skulle du få lyst til noget i den lettere komiske ende, så kan jeg anbefale SUPPORT YOUR LOCAL SHERIFF og SUPPORT YOUR LOCAL GUNFIGHTER med James Garner - de er begge herligt useriøse! Og så kommer Quentin Tarantinos nye DJANGO UNCHAINED jo op i biograferne!

  SvarSlet
 4. Mange tak for de mange western-tip. Der er nok at tage fat på.

  SvarSlet
 5. Der er lavet en del horror-westerns, inklusive klassikere som "Billy the Kid vs. Dracula" og "Jesse James Meets Frankenstein's Daughter" (begge 1966). To af mine foretrukne genrehybrid-westerns er "The Valley of Gwangi" (1969), som dog trods kæmpemonstre (cowboys versus dinosaurs) ikke er horror, og horrorkomedien "House II: The Second Story" (1987).

  SvarSlet
 6. Den findes ikke noget bedre middel til mentalt at transportere en til det vilde vest, end tegneserien Tex Willer. Den udkommer desværre ikke i Danmark - men du kan få den på norsk: http://www.qxl.no/search/search.asp?txtSearch=tex%20willer&Adv=1&catalog=5&Catg=1&InTitleAndDesc=1&IsNavBarSearch=1

  SvarSlet
 7. Fint tip om TEX WILLER! Selvom serien ganske rigtig ikke udkommer på dansk, så gjorde den det i mange år og specielt pocketbøgerne fra Forlaget I.K./Williams kan med lidt held stadig findes rundt omkring. Jeg fandt selv en ordentlig stak for nyligt i så godt som ny stand.

  Læs mere her:
  http://comicwiki.dk/wiki/Tex_Willer

  SvarSlet
 8. Tak for tippet om TEX WILLER - den ser cool ud. Jeg fornemmer en del interesse for hesteoperaer; måske skulle jeg starte en western-blog ... muahahaha!

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide, Søren, du har jo masser af tid... ;-P

   Jeg er ikke selv tilnærmelsesvis så meget inde i western genren, som jeg er i horror genren, men jeg elsker en god western...

   Slet
  2. Jamen, så gør jeg da bare det. Byd velkommen til RYGENDE REVOLVERE.

   Slet
  3. Sådan, Søren, og den ser jo allerede fantastisk ud...

   Slet
  4. Ser kanon ud - joke eller ej! Men jeg synes du skulle forsætte i samme stil som her på SKRÆK OG RÆDSEL - altså med et "og" i titlen... hvad med SADDELSÅR OG RYGENDE REVOLVERE? Nå, ikke!

   Slet
  5. Cool Søren, tillykke med 'RYGENDE REVOLVERE' - den er hermed i min feed :)

   Slet
 9. Meget vittigt. Og det er slet ikke 1. april

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ nej, aprilsnaren gemmer jeg til den 1. april.

   Slet