tirsdag den 12. februar 2013

THE VAMPIRE DIARIES får også en sæson 5

Det er helt vildt hvor mange spørgsmål, jeg får om THE VAMPIRE DIARIES. Et af dem går på, om serien også får en sæson 5, og det kan jeg nu bekræfte. Ja, det gør den. Den amerikanske TV-kanal CW har netop fornyet serien og den nye sæson får premiere til efteråret. Hvornår den så eventuelt kan ses i Danmark, aner jeg ikke (ligesom jeg heller ikke ved, hvornår sæson 4 kommer på TV3 eller hvornår sæson 4 udkommer på dvd her i landet).

24 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine tips og links til piratsider/ulovlige sider, som de anonyme brugere i kommentarerne til dette indlæg er kommet med. Bemærk: sarkasme kan være anvendt i denne kommentar.

  SvarSlet
 2. ...og kommentarerne er selvfølgelig anonyme! Man kan kun forbløffes over den iver, som seriens fans har i forhold til at få fat i de nye afsnit ... også selv om det måtte være knaldhamrende ulovligt.

  SvarSlet
 3. Jeg har slettet alle kommentarer i dette indlæg, der linker til diverse pirat-sider, hvor man kan se THE VAMPIRE DIARIES. Nu må det være nok. Seriens fans gider åbenbart ikke at diskutere serien, men er mere interesseret i at henvise til ulovlige/usikre hjemmesider. Det må I altså gøre et andet sted.

  SvarSlet
 4. Hvornår kommer "The vampire diaries" sæson 5 på dansk tv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der ingen, der ved. Den kommer i amerikansk TV fra oktober. Dansk TV har endnu ikke sendt sæson 4, så det kan godt have lange udsigter med 5'eren.

   Slet
  2. Jeg har set "the Vampire diaries over nettet, men ved i hvor langt de er med serien her hjemme?

   Slet
  3. Nu har jeg lige brugt lidt tid på at slette alle de kommentarer her på bloggen, der linker til diverse sites, hvor man kan se THE VAMPIRE DIARIES "over nettet" ... men for at svare på dit spørgsmål, så er status, at TV3+ er ved at genudsende sæson 3 som opvarmning til sæson 4. Hvornår sæson 4 udkommer på dvd/Blu-ray her i landet er lidt uklart, men det bliver formentlig engang i løbet af efteråret.

   Slet
 5. sæson 4 er bare for vild! :)

  SvarSlet
 6. Sæson 4 kan forudbestilles på www.cdon.com
  jeg har bestil den...

  SvarSlet
 7. jeg synes sæson fire har en forfærdelig slutning - so what med at det skal være spændende. Elena skulle have valgt Stefan, ligesom hun gør i bøgerne. Håber virkelig det ender sådan, for hvis håbet er ude for Stelena'er, så gider jeg i hvert fald ikke se det mere...

  SvarSlet
 8. Nu følger jeg ikke så meget med i den serie, så jeg kan ikke lige forholde mig til om det er godt eller skidt, at den ene bliver valgt frem for den anden.

  SvarSlet
 9. Hun skal da helt klart ha Damon :)

  SvarSlet
 10. Det syndt for Stefan. Damon fortjener ikke Elena synes jeg :->

  SvarSlet
 11. jeg har set særson 4 og er i gang med særson 5 jeg elsker bare the vampire diaries og fuck jeg elsker det jeg elsker dem måde damon er på hehe og jeg elske elena som vampyr mann.. (særson 4 ud kommer den 6 november 2013 i danmark)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ser du sæson 5 henne???

   Slet
  2. Jeg ser den ingen steder - det er vist en serie, man godt kan vente med, til den kommer på dvd.

   Slet
  3. Åhh!!! kan slet ikke vente til sæson fem udkommer i Danmark!!!
   Eller kan man godt købe den nu?!

   Slet
  4. Nix, det kan man ikke. Sæson 5 kører pt. stadig på amerikansk TV - de mangler vist at sende et enkelt afsnit. Du må væbne dig med tålmodighed.

   Slet
 12. ...ellers skal man være med fra den 11. april på TV3+, hvor den kører på hverdage omkring kl. 11.00 med genudsendelse den følgende hverdag omkring kl. 7.00.

  SvarSlet
 13. er det sæson 5 som starter 11 april på tv3 ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på TV3+ og det er sæson 5.

   Slet
 14. hvordan kan man se det som man ikke for set??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker ikke som om, at den kører på TV3 Play eller Viaplay, så det er ikke en serie, som kanalen satser det store på.

   Slet