søndag den 10. februar 2013

VAMPIRE ACADEMY-filmen rykker tættere på

Det er nogle år siden, at der var snak om, at Richelle Meads VAMPIRE ACADEMY-bøger skulle filmatiseres, men siden har man ikke hørt det store til projektet. Nu har The Weinstein Company købt de amerikanske distributions-rettigheder og Mark Waters er blevet hyret til at instruere efter et manuskript af Dan Waters. Den første film kommer til at hedde BLOOD SISTERS.

Mead har skrevet seks bøger i VAMPIRE ACADEMY-serien, der nu er afsluttet. Siden er så kommet en spin-off-serie, der hedder BLOODLINES. Her er der indtil videre kommet tre bind. Borgens Forlag tog hul på at udgive VAMPIRE ACADEMY på dansk, men det ser ud til, at de gav op efter tre bøger. Kilde: Shock Till You Drop

5 kommentarer:

 1. Åh ja, husker så ømt at jeg kun begyndte at læse de bøger som ung fordi hende på coverbilledet ligner Angelina Jolie <3

  SvarSlet
 2. Filmen kommer desvære ikke til Danmark før juli måned, mens den kommer til usa i febuar. Jeg vil derfor varmt anbefale i går ind og synes godt om den her side https://www.facebook.com/VampireAcademyBloodSistersToDenmarkInFebuary så vi kan prøve at presse de danske biografer, og vise dem at det er en film som er stærkt attraktiv! :)

  SvarSlet
 3. Held og lykke med jeres kamp for at få filmen tidligere til Danmark. Nu tror jeg så, at det ikke er alle danske premiere-datoer, der er låst fast så mange måneder frem i tiden, men jeres tiltag kan måske få det danske selskab til at være lidt mere opmærksom på, at her er måske noget, der er værd at satse på. Omvendt vil de måske gerne lige se om filmen i det hele taget bliver et hit i USA.

  ...og så lige en interessant ting om en lignende film, nemlig TWILIGHT. Den fik USA-premiere den 21. november 2008. Først den 6. februar 2009 nåede den til Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Ja lige præcis, tror det har en del med at gøre at de ikke er sikre på hvor populær den bliver så det vilel self være super fedt at kunne fortælle dem at der er en sandsynlighed for den bliver på højde med twilight :)

   Slet
  2. Det kan være en udfordring, at ikke alle bøgerne er kommet i Danmark, og derfor ikke på samme måde er blevet et fænomen. Samtidig har filmatiseringerne af f.eks. BEAUTIFUL CREATURES, MORTAL INSTRUMENTS og THE HOST ikke være de vilde succeser, så det kan være en del af forklaringen på, at filmselskabet gerne vil se, hvordan netop denne film klarer sig i USA, før de låser sig fast på en dansk dato.

   Slet