fredag den 29. marts 2013

Dæmoner og vampyrer på cd

En håndfuld nye horror-soundtracks er på vej i disse uger. Fra Monstrous Movie Music kommer den 10. april SHE DEMONS/THE ASTOUNDING SHE-MONSTER. SHE DEMONS er fra 1958, blev instrueret af Richard E. Cunha og har den bizarre tagline: Horrific Nazi Experiments Gone Awry! Musikken blev komponeret af Nicholas Carras. Med på cd'en er også Guenther Kauers score til Ronald V. Ashcrofts THE ASTOUNDING SHE-MONSTER fra 1957.

Fra Buysoundtrax kommer den 8. april to soundtracks, der ikke har været til at få fat i i mange år. Det er Tangerine Dreams score til den moderne vampyr-klassiker NEAR DARK samt Richard Stones musik til vampyr-komedien SUNDOWN: THE VAMPIRE IN RETREAT. NEAR DARK udkommer i et oplag på 2000 eksemplarer, mens SUNDOWN må nøjes med det halve.

Der er selvfølgelig også musik i den nye EVIL DEAD-film og den vil La-La Land Records sørge for at sende på markedet. Komponisten er Roque Baños og cd'en udkommer den 9. april.

Endelig kan man holde øje med John Williams' JURASSIC PARK-score, der nu er ude i en 20 års jubilæumsudgave fra Geffen Records. Det ser dog ud til, at det kun er en digital udgivelse, der er tilgængelig på amerikansk iTunes. Lidt surt, da udgivelsen indeholder fire tracks, der ikke var med på det oprindelige soundtrack.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar