fredag den 29. marts 2013

Så er der rock med Lovecraft

Det her ser virkelig syret ud; et musikalsk H.P. Lovecraft-arrangement i Fantask i København. Det sker den 9. april fra kl. 17.00. Butikken skriver selv om arrangementet:

Som I måske ved, producer H.P. Lovecraft Historical Society en hel del musik-baserede Lovecraft-produkter (bl.a. A VERY SCARY SOLSTICE og CALL OF CTHULHU- & WHISPERER IN DARKNESS-soundtracks) og i august kommer deres nye DREAMS IN THE WITCH HOUSE-rockopera-konceptalbum på dobbelt-LP og CD). 

I den anledning afholder Fantask et event hvor HPLHS-medlem Mike Dalager og hans danske partner Anders Ringman leverer et "musik mix" af en varighed på ca. 60 minutter med blandede HPLHS-musiktracks, som vil blive afspillet i butikken fra klokken 17 og cirka en time frem. Den store finale vil så være en premiere-præsentation af to af sangene fra den kommende DREAMS IN THE WITCH HOUSE-rockopera (aldrig før spillet for et publikum). Efterfølgende er det muligt at møde komponisterne Mike og Anders og få sig en sludder og stille alle de spørgsmål, man kan komme i tanke om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar