fredag den 15. marts 2013

THE LORDS OF SALEM kommer snart på dvd

Hvis man ikke har mulighed for at se Rob Zombies nye gyser THE LORDS OF SALEM på CPH PIX 2013, så er den gode nyhed, at den snart vil være tilgængelig på dvd. Momentum Pictures lancerer filmen i de engelske biografer den 26. april - men det er vist mest tænkt som en fan-ting, der skal kickstarte dvd-salget, for den vil være tilgængelig i butikkerne allerede den 29. april.

11 kommentarer:

 1. Og ifølge release-listerne, så udkommer den også her i Danmark d. 7. maj fra Scanbox.

  SvarSlet
  Svar
  1. Interessant. Det er bare underligt, at ingen af forhandlerne lister den endnu.

   Slet
  2. Det kommer an på hvor du kigger, Søren!
   På Moviezoo.dk (der er en del af samme koncern som Skod... øh, jeg mener Scanbox) kan den forudbestilles, med releasedato den 7. maj!

   Slet
  3. Det er så nærmest det eneste sted, det står. Scanbox lister det ikke selv, og man kan ikke finde datoen hos DVDCity, Laserdisken, Lovefilm, CDON eller nogle af de andre steder, jeg plejer at kigge. Nu får vi se... Måske er datoen rigtig, men det kan også være en fejl.

   Slet
  4. Hmm, underligt. For den har været at finde hos Scanbox, men er nu væk fra deres lister. Må lige holde øje med den...

   Slet
  5. Har mailet med Scanbox og release på dansk dvd og bluray er flyttet til d. 15 august i stedet for d. 7 maj. Regner med at købe den engelske udgave såfremt den stadig kommer d. 29 april. Det står den hvertfald til på laserdisken og så købe den danske bluray i august.

   Slet
  6. Takker for info. Jeg tror stadig på, at den udkommer i England den 29. april. Amazon har i hvert fald ikke ændret datoen.

   Slet
 2. Uanset hvad, så vil der højst sandsynligt være mere ekstra materiale på den engelske udgivelse, end på Scanbox versionen! Derimod ser det også ud til, at Scanbox udgiver en Blu-ray version, mens englænderne i første omgang må nøjes med en DVD (der så til gengæld koster under 100 kr.)!
  Men man tror åbenbart ikke meget på filmens muligheder som biograffilm, hverken i England eller her i Danmark...

  SvarSlet
 3. Okay, der er så alligevel ikke mere ekstramateriale på den engelske DVD end på den danske, for den engelske har nul og niks...

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig ikke noget som helst på den engelske dvd. Det kunne jeg nu godt have brugt.

   Slet
 4. DenDødeHaandSerHvadDuGørlørdag, 07 september, 2013

  Jeg har netop opdaget, at den er udkommet både på dansk dvd og bluray. Ifølge bagsiden (kan ses på Videonettos hjemmeside) lader der ikke til at være noget ekstramateriale. Den engelske dvd indeholder i det mindste en trailer. Det er sgu lidt ærgerligt, at man er nødt til at bestille den amk. dvd for at få Rob Zombies kommentarspor.

  SvarSlet